≫ 

Tanja Savić o ljubavnom životu i američkoj turneji: To je bilo zaista kraljevski, pare su padale po podu

Pevačica je konačno razjasnila svoj emotivni status, te istakla da je spremna za ljubav

  • 6

Pevačica Tanja Savić već neko vreme je jedna od glavnih tema domaćih medija zbog svog emotivnog života, a njena tajnovita veza sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Tanja je konačno razjasnila svoj emotivni status, te istakla da je spremna za ljubav, ali da u njenom životu nema trenutno pravog muškarca.

- Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dve godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav - ističe pevačica.

Pevačica se nedavno vratila sa turneje koju je imala po Americi, a sad je otkrila kakvo iskustvo je tamo doživela, kao i zbog čega ne pije alkoholna pića.

- Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega odmah se napijem, tako da bolje ne - kazala je Savićeva kroz smeh pred našim kamerama, pa progovorila o danima u Las Vegasu.

Otkrila je i da je dobro zaradila od turneje koju je održala u Americi.

- Pare su padale po podu, to je bilo najjače! To je bilo kraljevski, zaista. Mislila sam prvo: "Šta je ovo, nešto me udari sa strane...", nisam znala šta se dešava - rekla je Tanja, pa dodala:

- Znate, tamo ima transvestita, pa vas tako malo nekad bičem puknu... (smeh) Imate tamo sve, sve! Žao mi je što to, na primer, nisam doživela. Moje kolege muzičari, moj bend, on je to doživeo, čak i to udaranje bičem! (smeh) Dobro su prošli!

Tanja Savić nastup noćni klub Kasina Foto: ATA Images

- Mislila sam da me je neko puk'o bičem, ali nije. Dobro je da su bile pare! - dodala je Tanja.

Kako je prokomentarisala sukob sa Jovanom Jeremić, kao i da li je ljuta na Ognjena Amidžića poslušajte u videu na početku teksta, a kako je Tanja izgledala u kožnoj kombinaciji pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Tanji Savić bacali novčanice pod noge: Kraljica bakšiša gazi po parama na bini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA