≫ 

Lukas o situaciji sa Bajagom: Nije bilo sukoba, ali je hteo da me isprovocira

- Došli smo tamo, javili smo se jedan drugom - rekao je Aca

  • 4
Aca Lukas, Momčilo Bajagić Bajaga Foto: Nikola Tomić

Aca Lukas prokomentarisao je nagađanja i pisanja medija da je sa Momčilom Bajagićem Bajagom imao sukob na prvoj polufinalnoj večeri festivala "Pesma za Evroviziju '22".

Nakon Bajagine i Lukasove izjave za Telegraf.rs, u kojoj su negirali da je bilo sukoba, Aca je na konferenciji za medije upitan šta se desilo između njega i Momčila.

- Bajagu poznajem 30 godina, sretali smo se, družili smo se, par puta sam ih vodio na provod u Americi, znamo se dobro, znam da pevam njegove pesme često, on moje ne može. Došli smo tamo, javili smo se jedan drugom - rekao je Aca.

- Rekao mi je: "Znaš brate, pevao si moju pesmu u nekoj emisiji, ne pevam ja tvoje pesme je****." Digao mi je pritisak na 300 i iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi, hteo je da me isprovocira. Nije bilo sukoba, ali ako hoće da ga dobije, može - rekao je Lukas na konferenciji.

- Hteli su da montiraju da pobedi Vegeta, začin C ili Biber, dve gospođe koje zavijaju kao da me je neko zgazio na kurje oko. Ne zna više šta će da komponuje. Siluju etno muziku. Sramota što nisu prošli Igor Simić, Boris Subotić, a prošao je Biber - osvrnuo se Lukas.

Podsetimo, tokom snimanja prve polufinalne večeri, pitali smo Acu i Momčila šta se desilo i da li je došlo do sukoba između njih, a oni su to negirali ističući da se ništa nije desilo.

- Sedim mirno, ništa se nije desilo - rekao nam je Lukas.

- Ne mogu da komentarišem nešto što se nije desilo. To su gluposti i izmišljotine - rekao nam je Bajaga.

Video: Aca Lukas stigao na Košutnjak: Otkrio da li je bio priveden pred početak Pesme za Evroviziju

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A+

    4. mart 2022 | 18:47

    Realno, mene je sramota sto si ti prosao. Sramota sto se ti bahatis negde gde ti nije mesto ali nimalo..Lukasu, jesi li ti cuo snimak sebe samog?! U misju rupu da se sakrijes!

  • Natali

    4. mart 2022 | 19:36

    Lukas je u pravu. One pesme su uzasne

  • Vodolijax

    4. mart 2022 | 19:08

    Bajaga ovim farbanjem kose samo pokazuje svoje komplekse godina.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA