≫ 

Bivša cimerka raskrinkala Sandru Rešić: "Zabola mi je nož u leđa, bila je ljubavnica oženjenima..."

- Radi se o tome da me je čovek kontaktirao sa dokazima da je Sandra Rešić bila ljubavnica ne jednom, nego više puta u dužem periodu - rekla je Jelena

  • 5
Zadruga 5,  lekarski  pregled Foto: ATA Images

Pevačica Sandra Rešić važi za jednu od uglednijih devojaka i zadrugarki, a sada je bivša zadrugarka Jelena Batos iznela šok detalje o Rešićkoj.

- Ne podnosim nepravdu, laži i dvolične osobe. Sandra Rešić je meni i mnogima zabila nož u leđa. To što sam joj ja izašla u susret da joj tajna ne izađe u javnost pa me sada predstavlja kao neku psihopatu koja ganja ljude me je naljutilo jako. Sandra se očigledno prepala da ću izneti stvari o njoj pa je počela da izmišlja priče. Sandra Rešić je previše poletela u rijalitiju, previše pametuje ljudima - napisala je Jelena.

- Radi se o tome da me je čovek kontaktirao sa dokazima da je Sandra Rešić bila ljubavnica ne jednom, nego više puta u dužem periodu! Znači ništa nije kao u klipu što je rekla da je neko sedeo sto pored itd, itd... Ta svirka jeste spomenuta, ali samo u kontekstu da je taj čovek bio tu sa njima. I ima tu još dosta toga, ali budala ja umesto da lepo prosledim to sve novinarima, ja je lepo drugarski upozorila i pomogla joj da bi ona mene onako predstavila i kao ima traume od mog polako na stolu. E sada, lepo koji god novinar želi da mu prosledim tog čoveka slobodno neka mi se javi. Ona uzela da pametuje ljudima, o varanju, o prijateljstvu i zabranjenim substancama, došao je red i da Sandra Rešić takozvana čistalčica Bele kuće bude spuštena na zemlju - napisala je Jelena.

.Međutim, to nije sve, Jelena je nastavila sa raskrinkavanjem, te je objavila i video u kom je mogao da se čuje Sandrin glas koji govori o muškarcu sa kojim je imala aferu, a potom je Jelena imala jasnu poruku za zadrugarku.

- Od sada ti više nemaš kontakta sa njim, od danas se samo ja bavim sa njim, čula sam se sa A. M. pevačicom, a on je od mene sada naj*bao. Ali polako, vidimo se na sudu, ako te bude pitao nešto večeras, ti kaži da nećeš da se mešaš i zaboravi moje ime. Gotovo! - rekla je Sandra na snimku, a onda je Batos imala jasnu poruku za nju:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by JelenaBatos (@jelena.batoss)

Video: Ermina uzela makaze i odsekla kosu Sandri Rešić u programu uživo: Zadrugari se uhvatili za glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    6. mart 2022 | 17:45

    odavno punoletna i slobodna moze joj se.

  • Драган

    6. mart 2022 | 18:26

    Кад се избуљи и почне причу мењам канал

  • Momo

    7. mart 2022 | 01:38

    Samo je treba upitati koliko je puta obišla očev grob?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA