≫ 

Ana Bekuta poslala važnu poruku damama na Međunarodni dan žena

Pevačica je govorila o tome koliko je važno brinuti o svom telu

  • 4
Zvezde Granda januar Ana Bekuta Foto: ATA Images

Pevačica Ana Bekuta slobno vreme koristi tako što uradi nešto za sebe, a sada je pokazala pratiocima na Instagramu kako vežba.

Naime, ona je odlučila da na Dan žena pošalje važnu poruku svim damama.

- Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra - napisala je ona i dodala.

- Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena - napisala ne Ana Bekuta uz fotografiju na kojoj radi vežbeu helankama i crnoj majici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsetimo, Ana Bekuta vratila se na muzičku scenu nakon kratke pauze zbog smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića. Ona je održala novogodišnji koncert u Banja Luci nakon kog se vratila obavezama u Zvezdama Granda.

Video: Karleuša je Ani na Mrkinoj sahrani rekla 4 reči: Tresla se, osetila sam veliku bol...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA