Tonči Huljić prvi put komentarisao svadbu svoje naslednice: Veliko slavlje sprema se iza leta

- Nije bilo muzike koja smeta, svi smo bili DJ-i, puštali smo muziku koja se nama sviđa - rekao je muzičar

  • 1
Tonči Huljić Petar Grašo Hana Huljić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/hana.huljic

Hrvatski muzičar Tonči Huljić prvi put je prokomentarisao svadbu svoje naslednice Hane i Petra Graše, te otkrio da je bilo "lepo, intimno i zabavno", ali da veliko slavlje pripremaju tek za leto.

- Nije bilo muzike koja smeta, svi smo bili DJ-i, puštali smo muziku koja se nama sviđa. Bio je to najuži krug prijatelja i porodice - ispričao je Tonči za RTL.hr i otkrio kako porodica Huljić planira još jedno slavlje.

Kako je ispričao, njegova porodica će tek na leto organizovati veliko slavlje, verovatno aludirajući na to što je u letnjim mesecima zakazan porođaj.

- Veliko slavlje sprema se iza leta. Planiramo, ali čovek planira, a Bog se smeje. Pogledajte čime smo okruženi. Svet više neće biti isti ni život kakav poznajemo više nije isti, što zbog pandemije, što zbog ratova - dodao je Tonči.

Podsetimo, Hana i Petar vjenčali su se 19. februara pred članovima porodice i najbližim prijateljima. Petru su kumovi bili košarkaš Dino Rađa,  Tomaž Kavčič i Šime Poduje, dok je Hana za kumu odabrala Domenicu.

Svadbeno slavlje održalo se u jednom ugostiteljskom objektu na Sustipanu, daleko od očiju javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA