≫ 

Prešli granicu zbog snimanja spota: Bahata omladina zaustavila autoput, pa mahali sekirama

Lule je sa poznatim tatto-artistom snimio pesmu pod nazivom "Kucci"

  • 14
Lule Pljugica Printscreen: Youtube/ Lacku

Zahvaljujući društvenim mrežama javnost je neretko u prilici da sazna za postojanje pojedinih osoba, prevashodno bez osnovnog zanimanja, a koji postaju popularni isključivo zbog bahtosti i novca koji je fokus gotovo svake njihove objave.

Na listi "bahata deca Instagrama" mnogo je imena, a jedno od njih je i mladić po imenu Luka Bijelović, ili u svetu društvenih mreža poznatiji kao Lule Pljugica, koji ima samo 21 godinu.

Naime, Lule je sa poznatim tatto-artistom snimio pesmu pod nazivom "Kucci", a za potrebe snimanja spota zaustavili su autoput na 15 minuta - naravno kako bi demonstrirali svoju bahatost.

Kako navodi izvor koji se u trenutku snimanja spota našao na lice mesta, policija ječak tri puta pokušala da interveniše, ali se bahati akteri nisu obazirali na to.

Lule i njegov saradnik su bukavlno okupirali autoput s čak 15 skupocenih automobila, od kojih nijedan nije imao registarske tablice. Uz sve to, tokom vožnje su sve vreme sedeli na prozorima i mahali sekirama.

Ko je Lule Pljugica:

Srpski influenser pravog imena Luka Bijelović svoju popularnost je stekao samo zahvaljujući svojoj bahtosti koja je u fokusu njegove svake objave.

Kako su navodili pojedini mediji, on se već može pohvaliti da je zaradio pravo malo bogastvo koristeći mogućnost interneta.

Već ima lepu kolekciju automobila i to deli sa svojim pratiocima na Instagramu, kojih ima više od 60.000.

Luka je završio dizajnersku školu na Dedinju. Zbog biznisa pauzirao je jednu godinu, ali sad planira da upiše ekonomski fakultet.

Počeo je veoma rano da se bavi Jutjubom, ali je ubrzo našao novi način poslovanja na interetu i svoja iskustva deli sa pratiocima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    9. mart 2022 | 14:51

    Za ovakve samo tezak fizicki rad na kori hleba i pola litra vode

  • Akičarov

    9. mart 2022 | 17:58

    Sad pazi ovo,ova ćelava glava Dragomir Despić ili Desingerica kako je sebi dao nadimak je najveća cicija,ili ako zapravo nema novca onda prevara koju sam u životu video. Snima se kako frlja pare on je bogat ima 10 auta,a meni lično plakao da mi ne bi platio par hiljada dinara. Pazite deco nemojte ove osobe da vam budu uzor.

  • Too

    9. mart 2022 | 15:18

    Srbijo... 🤣 Zna se ko je zakon ili ne? 🤣🤣😂👨‍⚖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA