≫ 

Najlepša srpska političarka podelila 1.000 balona i čokolada deci: "Tek ću vas iznenađivati"

- Ovi iskreni osmesi, zagrljaji, okice pune sreće, najčistije dečije reči su moj uspeh i moja funkcija. Tek ću vas iznenađivati samo mnogo jače, ako Bog da - navela je Ana

  • 3
Ana Grozdanović SPS Foto: Instagram/grozdanovicana_

Jedna od najlepših žena na politikoj sceni Srbije, Ana Grozdanović (26), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, sa omladinom SPS podelila je 1.000 balona i čokolada deci.

Ana je na svom Instagram profilu istakla da je polazeći od svog iskustva, kao samohrana majka i vodeći se time da roditelji neretko ne mogu svojoj deci da priušte sve, želela da mališanima ulepša dan.

- Dobar dan dragi moji prijatelji. Kao što ste već navikli da vam pokažem ono za šta se zalažem uradiću i sada. Za sve u životu polazim od sebe, ja kao samohrana majka razumem mnoge probleme žena, ali i muškaraca kada su deca u pitanju. A to je da im želimo pružiti sve, ali nažalost u današnje vreme većina nema tu mogućnost - napisala je Ana.

- Mnogo puta sam kupovala svom sinu decije balone, dok sam sa strane slušala plač mališana, i tužno besne reči roditelja: "Nemam, polazi". Zamolila svog šefa da omogući 1.000 dečijih balona i čokoladica koje ću sa omladinom SPS podeliti mališanima i ulepsati im dan - navela je Grozdanovićeva.

- Hvala Ivici Dačiću, koji odmah prihvatio predlog i već sutra mi omogući da realizujem ono što tražim da bi iznenadili ili pomogli narodu. Ovi iskreni osmesi, zagrljaji, okice pune sreće, najčistije dečije reči su moj uspeh i moja funkcija. Tek ću vas iznenađivati samo mnogo jače, ako Bog da - zaključila je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA