Zvezda Granda o optužbama na račun Đorđa Davida: Mirjana je psihopata, vređala me je i ucenjivala

- Iskoristila je Đorđa da on ispadne neki perverznjak, ali to nije istina - rekao je Madžić

  • 4
Đorđe David, Žarko Madžić, Mirjana Popović Foto: Nikola Tomić, Youtube/Grand Production, Instagram

Takmičar Zvezda Granda, Žarko Madžić podržao je Đorđa Davida nakon optužbi Mirjane Popović i otkrio da je on bio Mirijanina, kako je rekao, žrtva.

Mirjana je optužila Đorđa da ju je uznemiravao, slao poruke neprimerenog sadržaja i eksplicinte fotografije.

- Mislim da ta žena i ne postoji. I meni je slala slike, ali sa nekoliko različitih profila. Kad mi je dosadno, ja volim da se dopisujem sa izopačenim likovima da vidim dokle idu. Ta se javlja svima. Jednog dana mi je Đorđe rekao da me spominje neka devojka Mirjana - rekao je Žarko.

- David joj je stavio do znanja da je provaljena i spomenuo moje ime, e, tad je nastao haos. Odmah je osula najniže uvrede na moj račun. Sva sreća da me Đorđe poznaje, a ona me je predstavila kao psihopatu koji je proganja. Ja sam mu rekao da je ložimo malo, da se sprdamo i to je to. Svesni smo da sve to može da se zloupotrebi, što je ona uradila - kaže Madžić i otkrio da je Mirjana i njemu zapretila.

- Rekla je da će sliku mog polnog organa da pošalje novinama. Samo napred. Preti kao da ima snimak kako masturbiram, e, tada sam znao da laže. Ona je neki psihopata jer da ima iole odgovornosti prema sebi ne bi se lažno predstavljala i obmanjivala ljude - rekao je Žarko.

- Iskoristila je Đorđa da on ispadne neki perverznjak, ali to nije istina. Može se reći da smo upali u zamku, glupost koja je otišla predaleko i ništa više. Ta mala je prazna duša isfrustirana što nikada nije dobila priliku da uđe u Zvezde Granda - dodao je Madžić za Kurir.

Povodom Mirjaninih optužbi, Đorđe David se oglasio se za Telegraf.rs i izneo svoju stranu priče.

Video: Đorđe David: Svaka glumica koja je to doživela, a nastavi da ćuti, je bruka i sramota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    11. mart 2022 | 17:28

    Hteli ste da je 'ložite malo'? E baš ste je izgleda dobro naložili i sada loži ona. Ko je njega bio po ušima da se meša u tuđu raspravu?

  • Zoka

    11. mart 2022 | 16:41

    Pocelo je pocelooooo?

  • možda

    11. mart 2022 | 17:13

    Filmska industrija je čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA