≫ 

Cakana strahuje za ćerku u Rusiji: Očekujem da bude pametna i da se što pre vrati

- Neću je odvajati od muža ako bude odlučila da ostanu, ali unuke ne dam - rekla je pevačica

  • 6
Dragica Radosavljević Cakana Foto: Nikola Tomić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana, otkako je počeo sukob u Ukrajini, brine i strahuje s obzirom na to da njena ćerka Marija sa mužem i decom godinama živi u Rusiji.

- Možda se i preterano sekiram, ali sam majka pa ne mogu drugačije. Pre tri dana je odletela nazad za Rusiju, sve vreme sam pratila njen let, ali nisu išli preko Belorusije. Marija mi kaže da su i tamo ljudi uplašeni, zabrinuti. I dalje namirnica ima sve je pod kontrolom što se toga tiče, jedno što su strane firme sve otišle - rekla je Cakana.

- Građani kupuju masovno, kako ne bi kojim slučajem ostali bez osnovnih stvari, kao i kod nas, svi strepe. Plašim se kad Marija krene do Niša, a ne u ovakvoj situaciji. Unuci su kod mene, a ćerka je otišla sa namerom da se spakuje i vrati u Srbiju. To je ono želim, dok se ne završi sukob- rekla je pevačica.

- Njoj posao ne zavisi od Rusije. Radi za nemačku firmu, kao i moj zet. Ona je finansijski direktor jedne kompanije, pa ne bi trebalo da bude problem da se vrate i rade odavde. Marija u firmi ima ženu iz Ukrajine, koja radi u Moskvi, kako bi prehranila decu i unučiće - ispričala je ona.

- Bila sam nedelju dana pre početka svega, ništa se nije znalo, sve je normalno funkcionisalo. Imam predivne slike odande, plovili smo tri sata rekom, slavili smo unuku rođendan u restoranu, a nismo znali šta će nas sačekati - rekla je Cakana za Svet i dodala:

- Unuci Uroš i Dunja vole što su kod bake, a Marija voli svoj život u Rusiji, tamo ima prijatelje i kolege. Očekujem od nje da bude dovoljno pametna, da se što pre vrati. Neću je odvajati od muža ako bude odlučila da ostanu, ali unuke ne dam.

Video: Cakana: Gde je hit pesma, tu je i pun džak para

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa123

    11. mart 2022 | 19:46

    Kolko je meni poznato u Rusiji se ne ratuje nego u Ukrajini molio bi da joj to neko objasni

  • Ce

    11. mart 2022 | 19:35

    Tebe ce pita da li das ili ne deca kod majke a ne kod pevaljke.

  • DARKO 100%

    11. mart 2022 | 19:59

    Cakana kad se sminka,njoj treba dva sata da se skocka,ako me pitate kako znam ,pa gledao sam farmu🙃lpo izgleda kad je nasminkana🎨🖌️😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA