≫ 

Saša Matić: Pevao sam 12 sati bez prestanka! Navijao sam da Lukas ode na Evroviziju

- Mislim da je pesma dobra i zaslužuje veći plasman - rekao je Matić o Lukasovom učešću na Pesmi za Evroviziju

  • 2

Popularni pevač Saša Matić održao je spektakularni koncert na Kopaoniku, u okviru Music Week festivala, a pre nastupa otkrio je neke zanimljivosti.

Matić je istakao da je nekada pevao čak 12 sati bez prestanka, a otkrio je da smatra da je na "Pesmi za Evroviziju" tnavijao za prijatelja i kolegu Acu Lukasa.

- Nekada sam znao da nastupam i po 12 sati na veseljima, tokom devedesetih, pevao sam i po 12 sati sam sa klavijaturom. Sada pevam manje, nije tačno da ću pevati baš šest sati - rekao je Saša.

- Mislim da je Aca zaslužio više. Pratio sam samo finale, taj dan sam bio kod kuće. Mislim da je pesma dobra i zaslužuje veći plasman. Navijao sam da Lukas pobedi, on i još neki su bili moji favoriti - ispričao je Matić.

- Ljudima se dopala pesma Konstrakte, iskreno, nije moj fazon, kada je ta modernija muzika u pitanju navijao sam za druge, na primer, Angelina, Sara Jo. Ovo nije moj fazon kada je muzika u pitanju, ali ja joj želim svu sreću u Torinu - rekao je Saša.

Podsetimo, Nenad Cvijetić i Saša Matić nastupili su na otvarajućoj večeri Music Week Festivala na Kopaoniku, dok će cečeras, 12. marta, koncert imati folk zvezda Ceca Ražnatović.

Sledećeg vikenda na Music Week festivalu, u pšetak, 18. marta nastupiće Jelena Karleuša, dok će dan kasnije, 19. marta, koncert imatu Dino Merlin.

Video: Saša Matić održao spektakularan koncert u Skupštini grada: Poklon damama za 8. mart

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    12. mart 2022 | 12:23

    Molekularna fizika nije moj fazon pa je ja ni ne komentarišem. Nije ovo bilo Veselo veče nego Beovizija.

  • xxx

    12. mart 2022 | 19:18

    A za koga bi ti pa navijao drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA