≫ 

Ceca o Anastasijinom nastupu, ljubavi i novcu: Nije teško biti moj dečko, evo šta je potrebno!

- Imamo zvanično još jednu pevačicu u kući, do sada sam samo ja bila diva, dobila sam konkurenciju - rekla je pevačica kroz smeh

  • 5

Folk zvezda Ceca Ražnatović sinoć, 12. marta, napravila je spektakl na Kopaoniku u okviru Music Week festivala, dok je njena naslednica Anastasija Ražnatović imala je svoj prvi nastup u karijeri, u Parizu.

- Na brzinu sam pregledala klipove. Imala sam jaku, veliku tremu, prosto to je moje dete i potpuno drugačije emotivno regujem. Za sebe nikada nisam imala tremu, ona nije imala tremu, samo ja. Čule smo se pred njenu generalnu probu, pričale smo, bila je potpuno kul - rekla je pevačica za Telegraf Jetset.

- Žao mi je što nisam bila sa njom, ali nekako sad prvi put imamo zvanično još jednu pevačicu u kući, do sada sam samo ja bila diva, dobila sam konkurenciju, šalim se. Dala sam joj savet da bude što prirodnija i spontanija, kad izađe na binu publika odradi 90 posto posla, a to je kad krene ta energija ka izvođaču, to je neopisiv osećaj i svaki put iznova to sosetim i radujem se - ispričala je Ražnatovićeva.

- Nisam zaljubljena trenutno, ali ne postoji lepše stanje nego kada je čovek srećno zaljubljen. Ne znam da li je teško biti Cecin dečko, meni je super. Ja se radujem sitnicama, nemam drugačije potrebe od vas - rekla je pevačica.

- Sebi mogu da priuštim sve svojim radom, meni ne treba muškarac da bi me fascinirao novcem i poklonima, meni treba iskreno osećanje, pažnja, ljubav, ono što treba svakom normalnom čoveku, to su stvari koje mene usrećuju i u kojima se osećam dobro - rekla je ona.

- Verujem u pravu ljubav, jer je ljubav pokretač svih nas, kao ljudi, kamo sreće da je ima više, mnogo manje bi se ružnih stvari dešavalo - ispričala je Ceca.

Ceca je zatim navela da bi joj bilo drago da Anastasija prestigne njenu slavu, a na pitanje šta će raditi kada ode u penziju, dala je duhovit odgovor.

- San svakog roditelja je da ga deca prevaziđu, moram i ja nekad u penziju. U penziji ću da pecam! (smeh) Ježim se od toga, ne razmišljam o penziji, sa 95 godina ću u penziju, do tad ću biti mlada. Osećam se dobro u svojoj koži, puna sam energije, mladalačkog sam duha - rekla je pevačica.

Video: Anastasija blistala u zanosnom stajlingu na svom prvom nastupu u Parizu: Potpuna dominacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna amnezija

    13. mart 2022 | 13:23

    Svakom sa malo grama mozga si se smučila . Ćuti malo ,pametnija si

  • Ana

    13. mart 2022 | 13:55

    Vecina muskaraca ne moze da parira Ceci sa parama i uspehom, onda im prorade kompleksi i zato odlaze.Jedino neki sejk i neko ko je u svemu iznad Cece bi mogao da opstane sa njom.....

  • ti

    13. mart 2022 | 14:34

    nasao je mladju i lepsu.... kod nje prevelika guzva treba joj potrcko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA