≫ 

Muž je pokušao da je ubije, nakon drame se povukla sa scene i potpuno promenila

Iako je bila jedna od miljenica "Grand" produkcije, povukla se zbog porodične drame

  • 5
Nataša Djordjevic, Đorđević Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Specijal

Pevačica Nataša Đorđević deset godina preživela je veliku dramu, u vreme kada je bila na vrhuncu karijere, posle čega se povukla sa scene.

Njen bivši nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njen želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala. Ovom nemilom događaju koji se, srećom, završio bez posledica, i sama je pričala u javnosti.

- Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta - rekla je ona ranije.

 - U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - rekla je jednom prilikom.

Nataša danas ima 45 godina, i dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici, ali se retko pojavljivala u medijima. Posle duže pauze odlučila je da ponovo stane pred publiku i podseti ih na hitove koje i danas slušaju.

- Nisam nikada bila od onih pevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar - ispričala je Nataša i dodala da je vremenom naučila da se nosi s tuđim mišljenjem, bilo negativno ili pozitivno.

Video: Indi se prepolovila, drugarica je ne prepoznaje: To sve tako sjajno i bajno izgleda, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo je istina

    13. mart 2022 | 16:32

    Tog bivšeg muža je prvo odvojila od porodice i dovela da bankrota a onda ga ostavila. To što ga je optuživala za nasilje dok su bili u vezi je čista laž. Tek kada ga je izmuzla i ostavila on je kao očajnik samo proganjao da mu se vrati.

  • Suzana

    13. mart 2022 | 16:56

    Ne podrzavam nikakav vid nasilja.Sve si to tacno rekla,samo sto si preskocila sve ono sto je bilo pre toga i ono najbitnije "zasto je to uradio"?Mesto odakle je tvoj bivsi muz je malo i svi se medjusobno poznajemo.

  • GLAS ISTINE...

    13. mart 2022 | 17:01

    Ko poznaje njenog bivseg supruga zna odlicno da se radi o osobi koja ne podnosi tudje uspehe i srecu,na vreme po tebi okoncala si"vasu ljubav i srecu"...😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA