≫ 

Ognjen Amidžić birao između Kije i Lune: Nju je izabrao jer ide u boljem pravcu

- Svako ko je zanimljiv, bez obzira na profesiju, a deo je srpske estradne scene i publika ga ceni, rado je viđen gost u mojoj emisiji - rekao je Ognjen

Ognjen Amidžić, Kija Kockar, Luna Đogani Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Voditelj Ognjen Amidžić govorio je o rijaliti programu, a onda napravio izbor između dve pobednice Zadruge, Lune Đogani i Kristine Kije Kockar

- Učesnici najgledanijeg programa "Zadruga" su s vremena na vreme moji gosti i zaista ne razmišljam o tome koje je njihovo primarno zanimanje i čime se bave van rijalitija - rekao je Amidžić.

- U tom trenutku su oni moji gosti, publika ih očigledno voli i sa njima uglavnom pretresam aktuelnosti iz Bele kuće. Svako ko je zanimljiv, bez obzira na profesiju, a deo je srpske estradne scene i publika ga ceni, rado je viđen gost u mojoj emisiji - rekao je Ognjen i istakao koja pobednica Zadruge je bolje iskoristila svoj trijumf.

- Svakako je to Kija. Ona je i posle toliko godina od pobede u rijalitiju veoma aktuelna i o njoj ni dan danas ne prestaje da se priča i piše. Našla je način da se izdigne iznad cele situacije i nastavi život u nekom novom, za nju boljem pravcu - kazao je Ognjen bez mnogo razmišljanja za "Svet".

Na pitanje da li je Aci Lukasu na nedavno održanoj "Pesmi za Evroviziju" uloga Kije Kockar kao PR-a folkeru pomogla ili odmogla kazao je:

- Svaka podrška je dobrodošla, pa ne vidim razlog zbog kog bi Kija i odmogla Aci u bilo čemu. On je svakako jedna od naših najvećih muzičkih zvezda i sama činjenica da a je odlučio da se takmiči, dovoljno govori o tome da kod njega nema trunke sujete.

- Malo je velikih pevača koji bi se upustili u jednu takvu avanturu i rizikovali da možda ne pobede. On je došao da se takmiči, zabavlja i ostavi još jednu dobru pesmu - dodao je.

Video: Amidžić otkrio pravu istinu o gostovanju Ane Sević kod njega u emisiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    14. mart 2022 | 14:10

    Luna je bolji covek.

  • Marina

    14. mart 2022 | 13:39

    A u kom to dobrom pravcu ide ta baba devojka.

  • Ogiiiii!!!

    14. mart 2022 | 22:14

    Slobi i Luni je krenulo u zivotu, a ova kompleksasica i dalje tapka u mestu i zivotari od stare slave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA