Gogu Sekulić nakon razvoda u ozbiljnom problemu: Pevačica u minusu 20.000 evra

- Slučaj sa Gogom se dosta zakomplikovao, te ona na sve moguće načine pokušava da reši - rekao je izvor

  • 0
Gordana Goga Sekulić Foto: ATA Images

Pevačicu Gogu Sekulić zadesila je nepoželjna situacija, i to nakon što je pre dva dana objavila svoju novu numeru, a zbog koje je izgubila 20.000 evra.

Nakon samo nekolio sati od objavljivanja pesme "Anamneza" koju je napisala pokojna Marina Tucaković, numera je preslušana više od 300.000 puta, ali ubrzo je video uklonjen sa Jutjub plarforme.

Pevačica je odmah reagovala i uz pomoć svojih saradnika uspela da vrati spot na platformu, međutim ponovo je nestao. S obzirom na to da je ceo projekat koštao oko 20.000 evra, pevačica je zbog svega u "velikom minusu" kada je finansijski deo.

- Video je dva puta objavljen na Jutjubu. Dešava se da pesme uopšte nema u pretrazi na Ju tjubu, prosto ne postoji, kao da nikada nije objavljen. U praksi se događalo da nekada ne funkcioniše, odnosno da neko prijavi video i ne vidi ga nijedna platforma, ali pevači su uspevali da vrate video za nekoliko sati kada su bili u takvoj situaciji - priča naš izvor i dodaje:

- Slučaj sa Gogom se dosta zakomplikovao, te ona na sve moguće načine pokušava da vrati video. Ona sumnja na hakere i da je neko ozbiljno sabotira budući da se mesec dana pričalo o njenom projektu na kojem je dugo radila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA