Karamela stigao na pomen Kseniji: "Molio sam je da dođe kod mene dva dana pred tragediju"

Ksenija je preminula na današnji dan pre 12 godina, a porodica i prijatelji počeli su da se okupljaju na Novom groblju

  • 1

Goran Stojićević Karamela, bio je posebno blizak prijatelj sa Ksenijom Pajčin, a danas je posetio grob pokojne pevačice.

Ksenija je preminula na današnji dan pre 12 godina, a porodica i prijatelji počeli su da se okupljaju na Novom groblju.

Svima je poznato da je Karamela bio veliki Ksenijin prijatelj. On je doneo veliki buket šarenog cveća na grob pevačice, pa je njenu sliku poljubio.

Nakon toga Karamela se prekrstio i zapalio sveću kako nalažu običaji. Karamela je otkrio šta je molio pevačicu dva dana pred smrt:

- Molio sam Kseniju da dođe kod supruge i mene dva dana pred tragediju. Kad mi nedostaje, pustim njene pesme i emisije gde je bila. Isto tako i moj sin. Sa Ksenijinom majkom Ljubicom sam u kontaktu, vreme ne leči rane. Država treba da se pozabavi nasiljem nad ženama.

- Dvanaest punih godina uz njene slike, slušajući njene pesme i gledajući njena TV gostovanja pokušavam da oživim trenutke provedene sa njom. Svake godine posećujem njen večni počinak ne samo 16. marta već kada god osetim da mi nedostaje. Nemam šta drugo da kažem - rekao je Karamela za domaće medije.

Video: Karamela stigao na pomen velikoj prijateljici Kseniji Pajčin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    16. mart 2022 | 15:02

    To je pravi prijatelj, a ne oni koji se provlače samo kroz novine i imaju nešto da kažu. Treba javiti Dragani Mirkovic , Kristijanu i ostalima da je godišnjica Kseniji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA