Po zanimanju je profesorka, a deca i muž su joj uvek bili na prvom mestu: Ovo je supruga Zvezdana Terzića

ako elegantnom pojavom i prefinjenim stilom pleni pažnju gde god da se pojavi, Svetlana Terzić nikada nije pokazivala želju da se eksponira u medijima

  • 5
Zvezdan Terzić i supruga Svetlana Foto: Telegraf

Priča o uspešnom muškarcu iza koga stoji jaka žena mogla bi da bude lajt-motiv porodičnog života Zvezdana Terzića.

Nekada uspešan fudbaler, danas generalni direktor "Crvene zvezde", koji se može pohvaliti diplomom Ekonomskog fakulteta, uvek je ambiciozno išao napred, dok mu je porodica davala vetar u leđa.

Ipak, javnost mnogo bolje poznaje njegovu decu, Nikšu, Konstatina i Mašu, nego suprugu Svetlanu, sa kojom je zajedno tri decenije

Iako elegantnom pojavom i prefinjenim stilom pleni pažnju gde god da se pojavi, Svetlana Terzić nikada nije pokazivala želju da se eksponira u medijima. Po zanimanju je profesor, a suprug i deca uvek su joj bili na prvom mestu, piše Hello.

Svetlana se ne pojavljuje često na javnim manifestacijama. Uglavnom smo je viđali na snimcima sa porodičnih proslava, koje ćerka Maša, za koju kažu da je njena kopija, često objavljuje na Instagramu.

S obzirom na to da deluje prilično mladoliko, teško je poverovati da je Svetlana baka dva dečaka, Vuka i Vidaka, koje joj je podario sin Kostadin, piše pomenuti magazin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    17. mart 2022 | 08:37

    Muž joj je lice sa poternice...

  • bg

    17. mart 2022 | 06:16

    A sta je muz po zanimanju,kome vi dajete medijski prostor?

  • Klasika

    17. mart 2022 | 09:34

    A tvorza odavno zreo da svira klavir. Ali u nasoj drzavi ko te pita. Pa uli Henes predsednik bajerna svirao klavir godinama a ovi nasi lagano jos vode glavnu rec. Tuga. A ova ispade ppstena zena, fina itd...da nestane para bilo bi odma zbogom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA