≫ 

Sloba Vasić o operaciji želuca: Plašio sam se da li ću se probuditi posle anestezije, alkohol ne smem da pijem

Pevač kaže da ukoliko njegova ćerka bude nasledila njegov talenat i bude poželela da se bavi pevanje - da njegovu podršku za to neće imati

  • 2

Učesnik takmičenja "Zvezde Granda", pevač Sloba Vasić pre dva dana organizovao je prvi rođendan i krštenje svojoj ćerkici Mariji, koju ima sa suprugom Jelenom Karagić.

Pevač i njegova supruga su u intervju koji su dali za TelegrafJETSET otkrili kako je protekao sam čin krštenja, te da su koliko su se god trudili - ipak zaplakali.

- Ne mogu da opišem taj osećaj, to je nešto neverovatno. Sam taj čin i sve to. Jako emotivno i nešto najlepše što može da se desi to je sigurno. Bila je mirna, alli je samo zaplakala kada je preko kosice polio vodom. Inače je dobrica, mirna je jako - rekao nam je Sloba, a zatim se nadovezala njegova supruga:

- To ne može da se opiše dok se ne doživi. Dok sam putovala do kuće dok sma isšla na lokaciju gde sam se šminkala, preplakala sam sve vreme - kaže Jelena.

Iako je devojčica napunila tek godinu dana, Sloba kaže da već primećuje da je nasledila njegov talaenat i ljubav prema muzici, ali da je neće podržati ukoliko bude želela da se abvi njegovim poslom.

- Sto posto je nasledila moj talenat, toliko voli muziku. Već pleše, ima neke pokrete i igra. Iskreno ne bih voleo da se bavi mojim poslom, ako bude imala talenta pa da to ide nešto dalje u neku svetsku muziku, ali da ide u narodnjake to definitivno ne - izričit je pevač.

Sloba se nedavno podvrgao intervenciji koja će mu pomoći da "skine" višak kilograma. Naime, njemu su ugradili balon u želudac, kako bi se isti smanjio i on smršao, a sada je pred našim kamera otkrio kako se oseća i da li je imao određenu dozu straha pred samu operaciju koja nije nimalo jednostavna.

- Nisam smanjivao želudac nego sam ugradio taj balon. Osećam se normalno, ne osetim uopšte da imam to. Do sada sam skinuo nekih 7 kilograma od operacije, to nešto sporo teče, ali tako je to u principu kad je ta intervencija u pitanju - kaže i dodaje:

- Malo sam bio opupteniji jer nije bilo to skracivanje želuca, ali opet nije svejedno kad ideš pod totalnu anesteziju, normlano je da sebi postavis pitanje: "Da li ću se probuditi?". To je neka osnovna doza straha, tako jesam to imao, ali nešto previše ne.

Kompletan video intervju pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    18. mart 2022 | 11:12

    Težak svi njar

  • M-78

    18. mart 2022 | 12:33

    I šta ćeš posle 6 meseci kad trebaš da izvadiš taj balon....jel ti neko objasnio. Dečko kašiku probuši...mani se tih zahvata ako misiš da poživiš....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA