≫ 

Zovu ga "srpski Maluma": Pre bih snimio duet sa Milicom Pavlović, nego sa Bekutom ili Snežanom

Pre nekoliko dana objavio je drugi singl u svojoj karijeri pod nazivom "Lepotica", koji je samo dan od objavljivanja "skinut" sa platforme Jutjub

  • 4

Prošlogodišnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandar Misojčić, još tokom takmičenja se ozbiljno izdvojio svojom pojavom i skrenuo je pažnju na sebe.

Pre nekoliko dana objavio je drugi singl u svojoj karijeri pod nazivom "Lepotica", koji je samo dan od objavljivanja "skinut" sa platforme Jutjub.

- Svašta se dešava u mom životu, pa i problemi. Nego, zaboravićemo probleme. Ono što je najbitnije je da su komentari na pesmu fantastični, prezadovoljan sam rekacijama. Presrećan sam - rekao nam je Aleksandar.

Da je i te kako privukao pažnju javnosti, govori i činjenica da je već počeo saradnju sa ozbiljnim imenima domaće muzičke scene, te je numeru koju je nedavno predstavio publici za njega napisao Bane Opačić.

- Bane je veliko ime naše muzičke scene, veliki autor, a ono što je najbitnije je da su nam se poklopile energije zbog čega je on imao veliku dozu inspiracije da napravi hit. Saradnja je bila na obostrano zadovoljstvo - kaže mladi pevač.

Kako ga još od samog starta porede s najvećom muškom svetskom zvezdom, Malumom, Misojčić kaže da mu je veoma drago, ali i teško zbog komentara koje često može da čuje o sebi.

- Jako je teško jer, generalno, naši ljudi nisu navikli na takve izvođače i stajlinge. Prvo me "pljuju", a onda počinju da me kopiraju. U početku mi je bilo teško zbog komentara, i dalje se susrećem s komentarima da se ljudima nešto ne dopada, ali ja furam svoj stil i mislim da će to svakako publika uvažiti - kaže on.

Grand Specijal, Aleksandar Misojčić Foto: Nikola Tomić

Kako kaže, moguće je da će baš njego sledeći projekat biti neki duet, a njegova želja je da to bude sa nekom koleginicom koja će mu odgovarati po senzibilitetu.

- Voleo bih da snimim duet sa nekom koleginicom koja ima sličnu energiju kao ja, Milica Pavlović, Nataša Bekvalac ili Jelena Karleuša. Verujem da bi to negde potpuno leglo. Pre bih snimio duet s Milicom Pavlović, nego sa Snežanom Đurišić ili Bekutom, zato što pomenute koleginice nisu moja neka muzika. Njih izuzetno volim i poštujem, njihove pesme pevam, ali to nije moj stil - kaže Misojčić

Kompletan razgovor poslušajte na početku teksta.

Video: Telo za čistu desetku, a špicevi na grudnjaku svima bodu oči: Karleuša oduvala scenu stajlingom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    20. mart 2022 | 07:09

    Pevate u istom rangu. Trla baba lan. Za Anu i Snežanu još puno vode treba da prodje da bi pevao sa njima. Tako da drž se ti Milice.

  • Miki Rubiroza

    20. mart 2022 | 11:47

    Jos jedan šabanesku u moru istih "zvezda".....

  • Simaa

    20. mart 2022 | 04:10

    I tata bi sine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA