Tanja Savić nakon nastupa na Kopaoniku u holu hotela slušala narodnjake: Od Draška ni traga, a ni glasa

Pevačica je u jednom trenutku pustila svoju pesmu "Gde ljubav putuje"

  • 6
Draško Stanivuković Tanja Savić Foto-montaža: Tanjug/Stahinja Aćimović, ATA Images

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković juče je stigao na Kopaonik gde je održao predavanje na  u jednom hotelu, a u istom danu na planinu je stigla i pevačica Tanja Savić koja je nastupila u jednom restoranu, nakon čega je sedela sa bratom i sestrom i slušala balade. 

Tanja je imala nastup u jednom restoranu, a mnogi prisutni su očekivali da će se i Draško pojaviti i podržati je. Međutim, to se nije desilo.

Poznato je da Stanivuković obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima, a ovoga puta ipak nije prisustvovao.

Nakon nastupa, pevačica je sa bratom i sestrom slušala narodnjake u holu hotela u kojem je odsela.

- Sve vreme su slušali narodnjake. Brat je puštao muziku sa telefona. Slušali su i njenu pesmu "Gde ljubav putuje". Brat i sestra su sve vreme bili uz nju. Draško se nije pojavio - kaže izvor za Telegraf Jetset.

Podsetimo,Savićeva je sinoć imala nastup na Kopaoniku u jednom restoranu i ujedno i proslavila rođendan, a kako saznajemo Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima.

Ovaj par, prema pisanju domaćih medija, ima praksu tajnih i slučajnih susreta, pa ne čudi, što su još jednom, sasvim slučajno, u isti dan i na istom mestu zakazali svoje obaveze.

Video: Tanja Savić stigla na Kopaonik: S njom je i jedan mladić, ali nije ono što mislite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA