Tanju Savić raspametilo iznenađenje nasred ulice! Na bilbordu njena slika, a tek da vidite poruku

Pevačica je po povratku sa Kopaonika u Smederevo, gde živi sa svojim sinovima, snimila prozor koji ju je oduševio

  • 1

Popularna pevačica Tanja Savić proslavila je rođendan 20. marta, na Kopaoniku, a kada se vratila u rodno Smederevo sačekalo ju je rođendansko iznenađenje koje ju je potpuno raspametilo.

Tanja je u noći između 19. i 20. marta nastupala na Kopaoniku, tako da je rođendan dočekala na bini, nakon što je završila sa poslom, Tanja je sedela u holu hotela sa bratom i sestrom, slušala muziku i pevala.

Pevačica je po povratku u Smederevo, gde živi sa svojim sinovima, snimila prozor koji ju je oduševio. Njen fan Nikola, porukom na ogromnom bilbordu, čestitao joj je rođendan.

- Povratak kući i ovo me je dočekalo. Nemam reči kako me moji fanovi iznenađuju svakog dana - napisala je Tanja uz snimak.

- "Samo budi nasmejana baš takvu te pamtim... Srećan ti rođendan. Nikola - pisalo je na bilbordu uz pevačicinu fotografiju.

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima - Đorđem i Maksimom.

Podsetimo, pevačica je ranije otkrila da li joj je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao rođendan i u kakvim su odnosima, s ozbirom na to da se mesecima unazad nagađa o njihovoj navodnoj romansi.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - otkriva Savićeva.

Video: Tanja Savić stigla na Kopaonik: S njom je i jedan mladić, ali nije ono što mislite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    21. mart 2022 | 10:24

    Što je lepo kad sama sebe iznenadiš,pa se onda baš iznenadiš za javnost.😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA