≫ 

Jelisaveta sa sinom organizovala Teu iznenađenje za rođendan: Slatki poklon za tatu

Glumica je podelila emotivan trenutak iz porodično doma

  • 0
Jelisaveta Orašanin Printskrin: Telegraf

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić priredila je iznenađenje povodom 35. rođendana njenog supruga, košarkaša Miloša Teodosića.

Naime, glumica je na društvenoj mreži Instagram podelila emotivne fotografije koje dokazuju koliko se potrudila da ulepša Teu divan dan.

Na njima se vidi njihov jednogodišnji sin Bogdan kako pomaže mami da napravi čokoladnu tortu, tako što na nju stavlja ukrase. Torta je obložena čokoladnom glazurom, a na njoj je ispisan broj 35 koji označava broj Miloševih godina.

Jelisaveta retko objavljuje zajedničke slike sa Milošem, ali je ovaj put napravila presedan. Postavila je fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni, dok se ona topi u njegovom naručju.

Podsetimo, glumica i košarkaš venčali su se u junu 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete, ćerku Petru, koja je rođena u Americi. Sina Bogdana dobili su u januaru prošle godine.

Porodica Teodosić trenutno živi u Bolonji gde Miloš brani boje "Virtusa", a Italija očigledno i te kako prija popularnoj glumici koja blista nakon dva porođaja.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin uživa na moru: Sunce, plaža i divan slameni šešir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA