Sandra Afrika odgovorila na optužbe Tanje Savić da srpske pevačice orgijaju po Americi

- Mislim da smo svi generalno dobro prošli i da je i meni i mojim kolegama, koliko sam mogla da vidim i propratim, bila i više nego uspešna turneja, tako da ja to ne bih tako nazvala - rekla je Sandra

  • 4
Sandra Afrika, Tanja Savić Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Pevačica Sandra Afrika odgovorila je na prozivke koleginice Tanje Savić i otkrila da li je orgijala na turneji po Americi.

Poslednjih meseci brojni pevači s domaće muzičke scene odradili su turneju po Americi, a među njima su i Afrika i Tanja Savić.

Kako se sada navodi, Tanja je u jednom intervjuu navodno izjavila kako njene koleginice "upražnjavale grupni seks po Americi".Njenu izjavu sada je prokomentarisala i Sandra Afrika.

- Šta to znači? Da orgijamo? Pa, dobro, ne znam, nisam to pročitala i propratila taj deo, ali stvarno nas je dosta bilo na ovoj američkoj turneji, bukvalno je bila cela naša estrada. Mislim da smo svi generalno dobro prošli i da je i meni i mojim kolegama, koliko sam mogla da vidim i propratim, bila i više nego uspešna turneja, tako da ja to ne bih tako nazvala - rekla je Sandra, pa dodala:

- Stvarno ne znam šta je tačno mislila, možda se nije lepo izrazila ili nije baš mislila tako kako zvuči, umemo mi nekad da kažemo nešto, pa to ispadne nešto skroz drugačije, ali mislim da nije imala zlu nameru. Ja Tanju volim, ona je stvarno super - zaključuje pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Video: Tanja Savić stigla na Kopaonik: S njom je i jedan mladić, ali nije ono što mislite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA