≫ 

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića se oglasila nakon današnjeg suđenja: Poslala jasnu poruku

Ona se oglasila na Fejsbuku, a komentari podrške ispod njenog posta se samo nižu

  • 10
Mirjana Antonović Foto: Telegraf

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica pevača Miroslava Ilića, oglasila se danas nakon ročišta putem svog Fejsbuk naloga uz jasnu poruku.

Mirjana se danas pojavila na suđenju raspoložena, a po izlasku iz suda istakla je da je pod velikim stresom.

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - rekla je Mirjana.

Ona se sada ponovo oglasila i otkrila da ne gubi nadu. Naime, Antonovićeva je na svom Fejsbku objavila nekoliko fotografija sa suđenja, a uz to je napisala sledeće:

- Posle suđenja. Sad je sve u Božjim rukama - ispod objave nizali su se komentari u kojima su joj prijatelji pružili reči podrške.

"Miro, neka pravda pobedi, aliu svemu ste pobednici Devin i ti... Imate jedno drugo, lep život, a Miroslav sigurno pati kad vidi koju je ženu izgubio", "Samo hrabro i glava gore", "Ti si kraljica", glasili su samo neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA