≫ 

Vesna Dedić komentarisala voditeljke koje ne poštuju svoje goste: Da li je sve to upućeno Sanji Marinković?

Vesni je pitanje bilo upućeno zbog nedavnog problema koje su pojedine javne ličnosti imale s njenom koleginicom i nekadašnjom drugaricom Sanjom

  • 3
Sergej Ćetković, koncert, Kombank dvorana Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Voditeljka, novinarka i spisateljica Vesna Dedić gostujući u jednoj emisiji prokomentarisala je svoje koleginice koje ne poštuju sagovornike i goste.

Osim što je gostujući u emisiji "Grand magazin" govorila o svojoj karijeri, Vesna je prokomentarisala i pojedine koleginice, koje neprofesionalno rade svoj posao.

- To ide iz kuće. Moje novinarstvo je specifično, zovem one koje poštujem i čija priča može da znači gledaocima. Najveća uvreda koju moju nekome da uputim je ''sram te bilo'' - rekla je Vesna i nastavila:

- Nepristojnost po studijima, vređanje ljudi, sve to neko gore gleda i sve se to negde posloži. Ne bih bila u koži tih ljudi koji tako vređaju i sude o svemu- iskreno je rekla Vesna.

Iako se nije preciziralo o kojoj koleginici se radi, sudeći po komentarima, Vesni je pitanje bilo upućeno zbog nedavnog problema koje su pojedine javne ličnosti imale s njenom koleginicom i nekadašnjom drugaricom Sanjom Marinkovič.

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković već izvesni period nisu u dobrim odnosima. Razlog zbog čega je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Video: Vesna Dedić nam je otkrila da li bi se pomirila sa Sanjom Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg.

    24. mart 2022 | 23:27

    Ko je ova, koja god bila jako je antipaticna a mogu rec i seljolika !

  • Jaca

    25. mart 2022 | 07:46

    Sanja se tako ponasala oduvek,ne vidim zasto sada hajka na nju?! Ta ista Vesna nije tako komentarisala njen rad dok su bile u dobrim odnosima!!!Njihove emisije ne mogu da se porede jer nisu istog sadrzaja!!! Vise volim Vesnu da gledam jer ne volim Sanjin glas i temu emisija,ali ni Vesna u emisijama nije previse interesantna! Zato "Dok andjeli spavaju" ekstra!!!! To je novinar,gospodja Marina,mislim da Vesna pokusava stavom i glasom nju da kopira!

  • Duki

    25. mart 2022 | 09:21

    Vesna ne pricaj tako za Sanjom treba da te je sramota ipak je ona deo tvog prijateljstva bila .Sanja je interesantna dobro vodi svoju emisiju ,interesantna je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA