Nataša Bekvalac obula gumene papuče, pa uzela crevo u ruke: U ovom izdanju je još niste videli

Pevačica je objavila snimak iz perionice koji je nasmejao mnoge

  • 1

Pevačica Nataša Bekvalac neretko na društvenoj mreži Instagram postavlja fotografije i video snimke u kojima je pratioci mogu videti u ležernom izdanju.

Ona je sada postavila snimak koji je nasmejao mnoge.

Naime, na videu se vidi pop zvezda kako kako sa mlađom ćerkom Katjom pere automobil u perionici. Uz video snimak je napisala:

- Ne treba praviti filozofiju oko svega. Devojke mogu sve same čak iako nose suknjicu od tila - napisala je Bekvalčeva, nakon čega se obratila svojoj sestri stilistkinji Kristini Bekvalac.

- Jel ti se sviđaju moje papuče na čarapanke.

Nata je na sebi imala pamučnu crnu trenericu i belu široku majicu dok je obula krem gumene papuče na crne čarape.

Mnogi korisnici su odmah komentarisali kako su oduševljeni pevačicinim potezom jer ne rasipa pare na skupe perionice nego sve radi sama.

"Svaka čast Nato, sama svoj majstor", "Kakva kraljica, ne baca pare na skupe perionice, nego uzme žeton pa sve uradi sama", "Zamisli odeš u perionicu na žeton i vidiš Natašu Bekvalac kako pere kola. Desilo se", glasili su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alexa

    26. mart 2022 | 12:07

    Devojke mogu same, to je istina. Ali kome ona pokazuje ove slike, bivsim muzevima, bivsim sponzorima....? Jer sumnjam da ostatak Srbije zabole uvo dal je oprala auto. Zabole I njene bivse, doduse....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA