≫ 

Karleuša kao moćna superherojka "razoružava" nevaljalim plesom: Dole tange i mreža, gore "rupa"

Jelena je moćnim i provokativnim izdanjem mnoge ostavila bez daha

  • 16

Pop zvezda Jelena Karleuša raspametila je sve kostimom na nastupu u Švajcarskoj, a niko nije ostao imun na pevačicine atribute u ovom izdanju.

Jelena je na sebi imala roze top sa ogromnim otvorom na grudima, uz koji je upari rukavice od istog materijala i printa. Dole je nosila duboke čizme, mrežaste čarape i tanga mini kostim, tako da je njen najopasniji atribut raspametio sve.

Karleuša je u provokativnom kostimu sa bebi roze kosom izgledala kao "bezobrazna" superherojka i nema sumnje da je sve razoružala bombastičnim izgledom.

Međutim, to nije sve. Jelena je na bini nevaljalim plesom atmosferu dovela do usijanja i mnogima nije bilo "dobro" kada je zamešala kukovima i treskala zadnjicom.

Prisutne je oduševila nastupom za pamćenje, a njeni pratioci na Instagramu, gde je ovbjavila slike i snimke, "srušili" su mreže komplimentima na pevačicin račun.

"Legendo!", "Odličan stajling, kao superherojka izgledaš", "Nije mi dobro dok ovo gledam", "Boginjo, prezgodna si", "Najjača riba na estradi", "Bomba", "Provokativna i izgleda kao milion dolara", "Nema konkurenciju", "Premoćno", neki su od komentara.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    27. mart 2022 | 15:02

    Pocela samo u tangama da peva, za skoro i skros gola

  • Даца

    27. mart 2022 | 16:04

    Да, баш изгледа као жена коју туче муж... Пре ће бити да је она тукла Душка...

  • Рус

    27. mart 2022 | 18:23

    A gde su one komunalne policajke i gde je Vesić da se slikaju zajedo, da joj padne na grudi.. Ova kada nema šta proziva onu Cecu. Ubi koliko je dosdna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA