≫ 

Luna Đogani se povredila tokom treninga: Bila sam kod lekara, dobila sam ortozu

Naime, Luna je tokom jednog treninga povredila ruku

  • 10
Marko Miljković Luna Đogani Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge" i pevačica Luna Đogani rešila je da se posveti sebi i dotera liniju nakon porođaja, zbog čega gotovo svakodnevno posećuje teretanu gde se i povredila.

Naime, Luna je tokom jednog treninga povredila ruku.

- Bila sam kod doktora, on mi je pregledao ruku detaljno. Izvukao mi je krv, da vidi gde je upala. Povredila sam mišić, upalila sam ga jer sam radila neke vežbe - rekla je ona i dodala:

- Ruku moram da odmaram što više mogu. Dobila sam ortozu koju moram da držim i da je odmaram. Moram što manje da je pomeram - istakla je Đoganijeva za Alo.

Podsetimo, nedavno se pisalo o još jednom estetskom zahvatu Đoganijeve:

- Luna je odlučila da se maksimalno posveti svom izgledu u ovom periodu, budući da je malo zapostavila sebe zbog odgajanja deteta u poslednje vreme. Dugo nije bila zadovoljna oblikom svog nosa, pa se odlučila da krene od njega, a sada je korigovala i usne. Odlučila se za hijaluron i vrlo je zadovoljna rezultatom. Ovo nije prvi put da je radila usne, ali sada je to pun pogodak, bar tako kaže, odradila je sve po svom ukusu. Nije preterala, ali izgleda neuporedivo lepše i ženstvenije - rekao je izvor za domaće medije blizak Đoganijevoj.

Video: Luna na Anabelinom rođendanu: A gde je Marko?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    27. mart 2022 | 20:01

    Jos kad bih to bilo bitno za drzavu srbiju gde bi nam bio kraj…. Djogajka se povredila ovo dodje ko internacionalna vest pomislih da je bila sa ivanom na atletskim prvnstvu

  • Luna

    27. mart 2022 | 20:40

    I trening? Pa ona ne zna ni da hoda a kamo li da trenira.

  • Senny

    27. mart 2022 | 22:14

    A ja pomislila da se opržila u kuhinju spremajući ručak za divne Miljkoviće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA