≫ 

Kaća zbog Andreane isprozivala Aleksandru Bursać: To nije kolegijalno, ko god da je presnimio neće biti hit

- Ta pesma će uvek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pesma sigurno ne bi bila hit - rekal je Grujićeva

  • 1
Andreana Čekić Katarina Grujić Aleksandra Bursać Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" Katarina Grujić  zbog svoje kume Andreane Čekić isprozivala je koleginicu Aleksandru Bursać.

Naime, Kaća se osvrnula na problem koji njena koleginica i kuma Andreana Čekić ima sa Emirom Đulovićem oko dueta "Cipele", koji je istu numeru nedavno prepevao sa Aleksandrom Bursać.

- Ta pesma će uvek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pesma sigurno ne bi bila hit. Ko god da je sad presnimio, prepevao, neće biti upamćena ta verzija, ne vredi. To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi. Baš sam danas na radiju čula tu pesmu, Andreaninu verziju, originalnu, naravno - rekla je Katarina.

Kaća je otkrila i da će ukoliko njen partner dobije ponudu da igra za klub u inostranstvu, njega pratiti te da će u tom slučaju napustiti našu zemlju.

- Ako dobije neku ponudu "preko" svi se selimo tu. To nam je dogovor. Videćemo, sve bi uskladili. Ništa ne može tog tipa da utiče na našu ljubav. Imamo tu neku neopisivu ljubav. Ne može to da nam bude ikakva prepreka, da se preselimo i slično - istakla je pevačica.

Imala je stav i o Konstrakti, predstavnici Srbije na ovogodišnjoj "Evroviziji".

- Pa, znaš kako, svašta može da se desi na "Evroviziji", može da se desi da pobedimo. Nešto je drugačije, zanimljivo je, do sada to nismo videli. Mislim da možemo da osvojimo neko visoko mesto - rekla je Grujićeva za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    28. mart 2022 | 08:59

    Гледам нешто ове три даме , па се мислим, када је бог делио срећу, стигле на ред неколико пута, али за памет закаснише!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA