Ušće rođendanska žurka uz Lexington bend

Ove godine najduža rođendanska proslava u gradu počinje 2. aprila i to velikim koncertom Lexington benda

  • 0
Lexington bend Foto: Promo

Sa početkom od 19 časova, čitav Centralni trg UŠĆE Shopping Centera postaće veliki podijum za igru, a momci iz Lexington benda pobrinuće se za pravu slavljeničku atmosferu, tako da je dobar provod zagarantovan. Svi fanovi uživaće u hitovima kao što su "Balkanska pravila", "Donesi", "Potraži me", "Dobro da nije veće zlo", ali i mnogim drugim.

-Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, muzike, energije i emocija, a ovoga puta ćemo se posebno potruditi jer se dugo nismo družili sa našim fanovima. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo - kaže Bojan Vasković, pevač "Lexington benda". Uvek raspoloženi i zaduženi za sjajnu atmosferu, momci iz Lexingtona obećali su da i ovoga puta publici neće dozvolili ni na trenutak da se odmori i da će ih držati raspoložene i na nogama celo veče.

Osim ludog provoda i dobre muzike, UŠĆE rođendansku proslavu obeležiće i velika nagradna igra (koja traje od 1. do 30. aprila) u kojoj možete svakog dana osvojiti vredne šoping vaučere, najbolji popusti, predstave i kreativne radionice za najmlađe, meet up-ovi sa poznatima, brojni konkursi, make up izazovi, kao i mnogi drugi parteći zabavni sadržaji.

UŠĆE Shopping Centar je jedini slavljenik koji za svoj rođendan voli da poklanja i zato rezervišite u svojim kalendarima 2. i 3. april kada ćete moći da častite sebe "in" komadom iz poslednjih kolekcija vaših omiljenih modnih brendova po sjajnim cenama, koji će biti snižene i do neverovatnih 50%.

UŠĆE Shopping Centar vas čeka 2. aprila da uz najbolju muziku započne još jednu rođendansku proslavu, a potom vas poziva da tokom celog meseca aprila uživate u sjajnom šopingu i zabavnom programu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA