≫ 

Konstraktin otac je u vreme Jugoslavije bio na važnoj funkciji i član političke partije

Navode o Konstraktinom ocu potvrdila je rođaka iz Glibovca

  • 4
Ana Đurić Konstrakta Foto: ATA Images

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Konstrakta ćerka je nekadašnjeg ministra informisanja u Vladi SRJ i član Socijalističke partije Srbije.

Naime, nekadašnji ministar informisanja u Vladi SRJ i član Socijalističke partije Srbije Slobodan Ignjatović otac je naše predstavnice na Pesmi Evrovizije.

Navode o Konstraktinom ocu je potvrdila Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz Glibovca.

- Slobodan Ignjatović mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS - kaže Vučetićeva u razgovoru za Republiku.

Slobodan Ignjatović je bio funkcioner Socijalističke partije Srbije ne kao i nekadašnji savezni ministar informisanja (Vlada SRJ), međutim kratko je bio na toj funkciji. Bivši je urednik lista Politika ekspres kao i novinar TV Politike i direktor TV Beograd.

Rodom je iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. Izvori iz ovog sela su rekli da nemaju nijednu ružnu reč da kažemo za njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Celentano

    31. mart 2022 | 15:53

    Deca komunista moraju biti zdrava. Ostala deca sljakerske klase su uvek bila nebitna ovom sistemu i morala su ozbiljno da se potrude oko svega.

  • Dragan

    31. mart 2022 | 15:57

    Samo komunisti mogu da napreduju.. deca komunista..

  • Gordana

    31. mart 2022 | 16:16

    Glibovac je na putu Mladenovac - Smederevska Palanka. Pripada opštini S.Palanka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA