≫ 

Najpoznatije ćerke naših pevača: Ona je "popularnija" od oca, a o ovoj lepotici svi maštaju

Neke osvajaju glasom, a sve ove devojke očaravaju stasom

  • 7
Đina Džinović Una Čolić Elena Kitić Mile Kitić Zdravo Čolić Haris Džinović Foto-montaža: ATA Images, Instagram/elenakitic, Instagram/unacolic, Pixabay

Svi znamo za ove sjajne pevače koji su svojim glasom osvajli muzičku scenu u prethodnim godinama, a sad je vreme za novu generaciju i njihove ćerke. Neke osvajaju glasom, ali sve očaravaju stasom.

Muzički talenat pevača Nenada Kneževića Kneza imao je ko da nasledi. Njegova najstarija ćerka Ksenija Knežević članica je grupe Hurricane i svojim atraktivnim izgledom, a ništa manje mužičkim umećem izaziva veliku pažnju u javnosti.

Video: Ksenija iz „Hurricane“ i Knez – otac i ćerka u najemotivnijem izdanju do sada

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović nedavno je izgovorila sudnobnosno "da", svom partneru D. Aleksiću, sa kojim svakodnevno uživa, ako je sudeći po društvenim mrežama.

Iako se udala, ona nalazi vremena i za izlaske, ali i za fotografisanje u svom omiljenom stilu, a stalno objavljuje provokativne fotografije na mrežama, a njeno bujno poprsje je uvek u prvom planu.

Video: Helena Topalović pršti sa medenog meseca na Sejšelima: Jedva spakovala ogromne grudi u beli kupaći

Ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, često se na mrežama hvali putovanjima na luks destinacije, ali i pokazuje vitku liniju. Čola je nedavno priznao priznaje da mu ne smeta što mu je ćerka "ukrala" slavu, te otkriva da i ona čak ima svoje obožavaoce, ali da obe naslednice obožavaju njegove pesme.

- Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce… Šala na stranu, sve je to dobro, neka je - rekao je Čola jednom prilikom.

Video: Čolina ćerka proslavila 19. rođendan, Milica Pavlović joj se obratila sa bine

Ćerka pevača Mileta Kitića i Marte Savić, Elena Kitić nedavno je uslikana u zagrljaju rijaliti učesnika Frana Pujasa, koji se ponovo vratio u Zadrugu. Elena je poznata kao neko ko posećuje egzotične destinacije, a često na Instagramu objavila "vruće" fotke.

Mile Kitić nedavno je rekao da je u karijeru svoje ćerke Elene ulaže čak 150.000 evra, pa ako treba i više, jer nema druge investicije osim svoje mezimice, a potom je najavio i njihov duet.

Video: Evo zašto Mile Kitić nikad ne bi snimio duet sa ćerkom Elenom

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, proslavila je nedavno 18. rođendan u jednom luksuznom restoranu, a proslavi punoletstva su prisustvovali njeni najbliži prijatelji i porodica. 

Đine je veoma aktivna na društvenim mrežama i privlači veliku pažnju javnosti atraktivnim izgledom.

Video: Đina Džinović proslavila punoletstvo: Torta na pet spratova

Luna Đogani, nedavno je dobila je ćerku Miu sa suprugom Markom Miljkovićem, te svakodnevno uživa u roditeljstvu, a njen otac Gagi Đogani ne krije koliko je ponosan na svoju ćerku.

Luna je nakon porođaja dovela liniju do savršenstva, veliku pažnju javnosti privukla je učešćem u rijalitiju Zadruga.

Video: Luna na Anabelinom rođendanu: A gde je Marko?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    1. april 2022 | 01:34

    Jedino cerka I sin Dragane Mirkovic nemaju niakakvo eksponiranje a najvise para imaju I mogu sve to i mnogo vise zarad popularnosti. Zato svaka cast Dragani na deci! Susta suprotnost Cecinoj…

  • Zeljko

    1. april 2022 | 06:48

    sve to ima samo jedno za cilj - zaglupljivanje naroda !!

  • Nataša

    1. april 2022 | 09:06

    Ćerka pevačice Mire Škorić je za ove gospođice MIS UNIVERZUM u svakom smislu,uspešna,prelepa,prirodna,obrazovana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA