≫ 

Ove lepotice će bodriti naše "Orlove" na Svetskom prvenstvu: Manekenke osvajaju Katar

Reprezentativci Srbije će imati veliku podršku u Kataru

  • 7
Isidora Kadijević, Sofija Milošević, Ana Rajković, Kristina Janjić Foto: Pixabay, ATA Images, Instagram/sofijamilo/kristinajanjic, Profimedia

Svečanim izvlačenjem koje je održano u Kataru, reprezentacija Srbije našla se u G grupi i boriće se sa reprezentacijama Brazila, Švajcarske i Kameruna za prolazak u osminu finala.

Svetsko prvenstvo održaće se ove godine u Kataru a naši reprezentativci će u ovoj zemlji imati veliku podršku kako porodice, velikog broja navijača tako i lepših polovina.

Većina njih je u braku dok su pojedini fudbaleri u ozbiljnim vezama.

Isidora Kadijević

Zgodna manekenka Isidora Kadijević osvojila je srce reprezentativca Nemanje Radonjića. Isidora i Nemanja su u vezi godinu dana a koliko im je veza ozbiljna govori činjenica da se srpska Kendal Džener, kako je nazivaju, pre par meseci preselila u Lisabon gde Radonjić brani boje Benfike.

Sofija Milošević

Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević biće velika podrška Luki Joviću. Manekenka i fudbaler Reala iz Madrida zajedno su skoro tri godine i imaju dvoje dece. Jednogodišnjeg sina Alekseja kao i Teodora koga je manekenka donela na svet 27. 03. 2022. Sofija je tokom svoje manekeske karijere krasila mnoge naslovne strane a šetala je pistama na kojima je nosila modele sa potpisom svetskih brendova.

Kristina Mitrović

Supruga Aleksandra Mitrovića Kristina Mitrović slovi za jednu od najatraktivnijih supruga naših reprezentativaca. Za Aleksandra se udala u maju prošle godine. Prethodno su živeli u vanbračnoj zajednici tokom koje su dobili dvoje dece. Supruga najboljeg strelca reprezentacije Srbije je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića.

Ana Rajković

Lepša polovina prvog golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, Ana Rajković, po drugi put će bodriti supruga na ovako velikom takmičenju. Manekenka je golmanu francuskog Remisa bila velika podrška i na prošlom Svetskom prvenstvu u Rusiji kada ga je takođe bodrila sa tribina. Ana se pre udaje sa Predragom bavila manekenstvom a nakon što je stupila u brak posvetila se porodičnim obavezama. Peđa i Ana imaju dva sina Relju i Tadiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA