≫ 

Prva zajednička izjava Nikole Rađena i devojke koja ga je prijavila za nasilje: Naneta nam je nemerljiva šteta

- Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo - tvrde oni

  • 9
Nikola Rađen, Milica Ristić Foto: Nikola Tomić, Instagram/_milica_ristic

Nikola Rađen nakon što je prijavljen da je pretukao devojku Milicu Ristić, oglasio se zvaničnim saopštenje za javnost povodom incidenta koji se dogodio i to zajedničkim, sa devojkom.

Naime, u saopštenju je ujedno i demanti na na tvrdnje radnica jedne pumpe u opštini Stari grad koja je jutros u 4.45 sati prijavila da joj se devojka Nikole Rađena, Milica Ristić, požalila da ju je pretukao.

- Želeli bismo da se povodom događaja od 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke - piše u saopštenju i dalje se navodi:

- Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo oglasilo se nakon što je Milica R. (30) prijavila bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje u porodici.

Kako piše u saopštenju njemu je određena zabrana prilaska i kontaktiranja Milici.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

Dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom događaja koji se odigrao istog dana između vanbračnih partnera N.R. i M.R.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema N.R. je od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Takođe, tužilaštvo je policijskim službenicima naložilo da pribave izjave učesnika događaja, kao i medicinsku dokumentaciju M.R. te da se izvrše potrebne provere preko nadležnog centra za socijalni rad, a da se nakon toga izveštaj dostavi tužilaštvu na dalje postupanje.

Po dostavljenom izveštaju, tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA