Konstrakta se ozbiljno "penje ka vrhu": Evo kakve su prognoze za drugo polufinalno veče

Ima ogromne šanse da se plasira u finale takmičenja

  • 4
Ana Đurić Konstrakta Foto: Marko Jovanović

Ana Đurić Konstrakta, koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu, zauzima visoko 15. mesto na kladionicama, od ukupnih 40 učesnika, međutim, što se tiče liste izvođača koji će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, naša umetnica, kotirana je na znatno bolju poziciju.

Naime, što se tiče liste favorita za drugo polufinalno veče Evrovzije, tokom kog će ona nastupiti, trenutno je na 6. mestu i ima ogromne šanse da se plasira u finale takmičenja.

Konstrakta na kladionicama Printskrin: eurovisionworld.com

Iznad srpske numere se na listi nalaze predstavnici Švedske, Poljske, Belgije, Australije i Estonije.

Podsetimo, Konstrakta će 12. maja u Milanu nastupati pod rednim brojem tri, a finale se očekuje 14. maja.

Naime, Konstrakta poslednjih dana na kladionicama zauzima 15. mesto, od ukupno 40 zemalja učesnica Evrovizije, koja će se održati u maju u Torinu.

Međutim, ono što je posebno obradovalo našu publiku jeste novo glasanje na zvaničnom sajtu "Evrosonga". U ovoj anketi glasali su fanovi prestižnog takmičenja iz svih zemalja, a srpska predstavnica je prema poslednjim rezulatima ankete zauzela čak 4. mesto.

Na osnovu glasanja bolji rezultat od Konstrakte mogu da očekuju Italija, koja je na prvom mestu, Švedska koja je zauzela treće drugo i Španija koja je na trećem mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. april 2022 | 15:03

    Čuj visoko 15 mesto......pa Joksimović je bio drugi i treći pa se za njega nije pisalo kao za ovaj performans kojem nije mesto na ovakvom takmičenju......zar vi mislite da će neko pevati o bolesnoj džigerici........

  • Ruja

    2. april 2022 | 15:35

    Tako ste lupali i za one Loka, Loka pa su pukla ko zvečka e ova će da pukne još više pa nek onda pere noge u lavoru možda bolje prodje...

  • Xyz

    2. april 2022 | 20:57

    Čitaš komentare i shvatiš da Svi sve znaju osim da odjebu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA