≫ 

Drama na Senidinom nastupu: Bačen suzavac, gosti kluba evakuisani

Na jednom od snimaka jasno se vidi evakuacija iz kluba, gde su devojke izlazile i kašljale od dima

  • 3
Senida Hajdarpašić  Senidah Foto: ATA Images, Instagram

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je pevala u Dizeldorfu kada je tokom njenog nastupa došlo do neočekivanog incidenta.

Naime, nepoznata osoba iznenada je bacila suzavac zbog čega je nastao opšti haos – pubika je vrištala, a neki su počeli da beže ka izlazu.

Pevačica je bila prinuđena da prekine nastup u krcatom klubu, a na snimcima koji kruže društvenim mrežama čuje se i vidi kako ona jasno govori na mikrofon o tome i proverava da li je sve u redu.

- Jeste li Ok? Sto, stop, stop - vikala je ona.

Na jednom od snimaka jasno se vidi evakuacija iz kluba, gde su devojke izlazile i kašljale od dima.

Senida je nedugo posle toga na svoj Intagram objavila fotografiju iz aviona i zahvalila se gradu na gostoprimstvu, kao da se ništa nije desilo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je bačen suzavac na pevačicinom nastupu. Pre nekoliko meseci takođe je došlo do incidenta u klubu u Prnjavoru, gde je ona bila prinuđena da pobegne na sporedni izlaz, iako su to na sve načine pokušali da zataškaju. Takođe, ona je dobijala brojne pretnje od nepoznatih ljudi zbog čega jedno vreme nije javno isticala svoja kretanja.

Video: Senidi popustile kočnice, istakla obline pa joj se dogodio peh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    3. april 2022 | 15:47

    Glavne vijesti Karleusa ,Ceca ,Senida ,ajd zbogom rudari ,zaboravice vas do sjutra ,dokle bre ,tragedija za Srbiju ,a oni pevaljke..

  • Maxut

    3. april 2022 | 15:54

    Čekajte, ona je pevala? To bih morao da čujem... smejurija.

  • Sen

    3. april 2022 | 19:17

    Ima hitove ubijaju,.zato je krivo mnogima za njen uspeh.Ali riba neda nikoga da je kasira,zato je ovi plase sa nekim suzavcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA