≫ 

"Vrelo" telo u crvenom vešu: Sandra Afrika objavila fotografiju staru 18 godina

Spekulisalo se da je Sandra ugradila silikone što je i sama potvrdila

  • 5
Sandra Afrika Foto: Instagram/sandraafrika

Sandra Afrika godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih devojaka na našoj estradi, a sada je svoje pratioce na Instagramu fotografijom starom 18 godina podsetila kako je izgledala na početku karijere.

Pevačica, koje je svoju karijeru počela kao plesačica, na fotografiji koju je objavila je pozirala sa crnom kosom i šiškama, u crvenom donjem vešu.

Mnogi su komentarisali da se pevačica uopšte nije promenila, pa čak i da je sada još lepša nego što je bila ranije.

Spekulisalo se da je Sandra ugradila silikone što je i sama potvrdila, a nedavno je, kako se spekuliše, pevačica operisala nos.

- Svi mi imamo neke nedostake koji se nama ne sviđaju, a postoje i ljudi kojima su baš ti nedostaci lepi. Ja sam neko ko i nije radio te operacije, radila sam samo grudi. Ono što bih promenila na sebi jeste samo nos. Meni se moj ne sviđa iako je svima simpatičan, pa i pored toga sam odlučila da ga ipak ne operišem - rekla je 2020. godine Sandra Afrika.

Kako je izgledala na početku karijere pogledajte u nastavku teksta:

Sandra Afrika Printskrin: Instagram/sandrafrika

Podsetimo, Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, pojavila se na domaćoj muzičkoj sceni kao igračica folkera Mileta Kitića. "U ono vreme" se njeno ime povlačilo i po žutoj štampi, pisalo se da je Kitićeva ljubavnica, izjavljivala je da je čak i pevačeva supruga ljubomorna na nju, a onda se desio preokret.

Video: Preplanula Sandra Afrika dominira u teretani: Muškarci će se postideti kad je vide koje težine diže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA