≫ 

Marija Karan obnovila vezu s dečkom s kojim se tukla u centru Beograda: On je imao poseban zahtev

Marijina odluka navodno je razočarala njene najbliže koji nisu očekivali ovakav tok događaja

  • 2
Porše, Vladan Balaban, Marija Karan Foto-kolaž: ATA Images, Facebook/Vladan Balaban

Krajem prošle godine Marija Karan dospela je u žižu interesovanja javnosti nakon što se u centru Beograda žestoko sukobila sa dečkom Vladanom Balabanom koji joj je, kako se pisalo, naneo povrede po licu i nogama, zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Nekoliko meseci posle skandala poznata glumica je, prema ekskluzivnim saznanjima magazina Story, odlučila da Vladanu pruži još jednu šansu i da probleme koje su imali ostavi u prošlosti.

Kako dalje navodi pomenuti magazin, ova odluka Marije Karan navodno je razočarala njene najbliže koji nisu očekivali ovakav tok događaja.

Povodom pomirenja glumica se nije javno oglašavala, a bez komentara je bila i pre pet meseci kada se incident dogodio.

No, kako tvrde beogradski mediji, Vladan je imao jedan zahtev od nje kako bi obnovili emotivan odnos.

- Vladan nije mogao da veruje šta ga je snašlo u noći kada se dogodio incident, u Mariji je izazvao bes svojim ponašanjem, ali nije ni mogao da nasluti kakav će ishod biti. Ona je lupala, udarala, histerisala, vrištala na sav glas, on je pokušavao da je smiri, međutim desilo se još gore. Ona je počela da mu uništavana automobil, što je njega razbesnelo. Od tada nisu imali komunikaciju, jer je bio baš razočaran - počinje izvor za "Blic", pa nastavlja:

- Ipak, kako je vreme odmicalo njih dvoje su opet ostvarili kontakt i složili se da sebi nisu smeli da dozvole skandal koji se dogodio. Poželeli su da opet uplove u ljubavnu romansu, ali je Balaban imao jedan zahtev za glumicu. Tražio joj je da mu obeća da mu nikada više neće napraviti onakvu scenu i da će uvek biti tu za nju da na jedan miran način rešavaju probleme ukoliko ih budu imali, na šta je ona pristala - nastavio je izvor, pa dodao:

- Trenutno odlično funkcionišu, ali koliko će još to trajati ostaje nam da vidimo.

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Glumica mu oštetila kola jer je navodno ošamario

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA