≫ 

MMA borac otkrio da želi da nabode Jovanu Jeremić, ona mu poručila: Dođi junačino, nokautiraću te u 3 sekunde

- Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg. srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće - poručila je voditeljka

  • 12
Jovana Jeremić Vaso ''Psihopat'' Bakočević Printskrin: RTV Pink, Foto: Milena Đorđević

Jovana Jeremić reagovala je na gostovanje poznatog MMA borca, Vasa Bakočevića, u jednom podkastu gde je rekao rekao da bi najradije iznabadao voditeljku Pinka.

Naime, u emisiji podkast "Inkubator" on je dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom, na šta je on odgovorio:

- Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna - rekao je on, a Jovana mu je odmah odgovorila:

Voditeljka je na stori priči svog Instagram naloga objavila deo njegovog gostovanja u kojem govorio da bi je iznabadao i poručila mu:

- Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremic. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo - napisala je Jovana i dodala:

- Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno zenu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg. srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće! - dodala je Jovana.

Jovana Jeremić Vaso Bakočević Printskrin: Instagram/jovanajeremic

Video: Jovana Jeremić zapalila mreže u bikiniju: Nije za one sa slabijim srcem i živcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    7. april 2022 | 00:32

    Ona je morala odgledati ceo snimak jer ovako izvuceno iz konteksta ispada da je rekao da ce je prebiti a u stvari je rekao da nikoga sa javne scene ne bi prebio a da mu je jovana najiritantnija osoba sa javne scene srbije...

  • Сале

    7. april 2022 | 06:03

    Ниси једини брате...

  • Avax

    7. april 2022 | 05:47

    U pravu je čovek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA