≫ 

Kija u ultra mini haljinici, o novoj frizuri svi pričaju: Pišu da liči na ovu zvezdu "Seks i grada"

Pevačica je promenila imidž, a sudeći po rekacijama, promena je pun pogodak

  • 33
Kija Kockar Kija Kockar, Foto: ATA Images

Pevačica Kristina Kija Kockar oduševila je novom frizurom, ali i stajlingom, pa je mnogi porede sa zvezdom serije "Seks i grad".

Kija je pre nekoliko dana promenila frizuru, pa je dugu kosu ošišala do iznad ramena, a i šiške je dodatno skratila, a mnogi pišu da sada izgleda dosta mlađe, kao devojčica.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u šarenoj ultra mini haljinici, koja je otkrila njene vitke noge. Uz to je ukombinovala roze torbu i baletanke.

Kako se Kockareva forografisala na ulici, stilizovana od glave od pete, mnogi pišu da ih podseća na Keri iz serije "Seks i grad", koja je u ovom ostvarenju i za odlazak do kontejnera bila stilizovana kao za modnu pistu.

"Prelepa si", "Odlično ti stoji ova frizura", "Izgledaš kao devojčica", "Keri Bredšo vajb", "", "U pozadini čujem špicu za Seks i grad", "Haljinica, frizura, odličan izbor", "Grmiš", neki su od komentara.

Podsetimo, Kija je u jeku "afere prostitucija", govoreći na tu temu istakla da su nju povezali sa najstarijim zanatom, a sve zbog pojavljivanja u jednom spotu gde je obnažena.

- Ne znam koliko možeš biti neinteligentan da to povežeš sa prostitucijom. Pokazujem svoje telo i u svojim spotovima... To je ružno? Šta treba da kaže glumica neka na takve izjave? Posebno kada neko simulira nešto u sceni, to nema veze sa prostitucijom. Zarad svih koji su uključeni u to, morala sam da kažem da te stvari nemaju veze - rekla je ranije Kija i dodala:

- Ja sam protiv prostitucije, nikad ne bih to legalizovala. Cena se podiže pojavljivanjem na televiziji. Zanimljiv podatak je da ranije prostitutke nisu bile građe kao danas, bile su ovako kao ja. Da nemaju ništa "fejk" na sebi. Sada se prodaje što više silikona, zato se sve povezuje sa pevačicama. Nepravedno ih svrstavaju u to. Ta klijentela traži to da samo što ne pukne. Sigurna sam da postoje određeni parametri. Ja bih da za to budu oštrije kazne.

Video: Na usporenom snimku svi su primetili dva detalja: Kija sa Arkanovim sinom uskočila u bazen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    10. april 2022 | 17:31

    Koliko se ova ženska ne zna obući, nikad nije imala stila, obukla letnju haljinu za plažu i slika se po ulici usred aprila, seljančura na kvadrat, ne mislim da uvredim žene sa sela.

  • Goxxx902

    7. april 2022 | 11:00

    Besmisleno, nebitno stvorenje...

  • Dex

    7. april 2022 | 11:15

    Dno dna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA