≫ 

Bajkovita rođendanska proslava ćerke Jelene Janković: Posle godinu dana otkriveno ime devojčice

Rođendanska proslava upriličena je juče u beogradskom resotranu, koji je za tu priliku bio posebno dekorisan

  • 2
Jelena Janković Foto: MN Press, Instagram/jjelicious
jelena janković Jelena Janković, Foto: MN Press

Bivša teniserka Jelena Janković priredila je bajkovitu proslavu povodom prvog rođendana njene ćerke, kojoj je ovom prolikomo prvi put javno otkrila ime.

Iako je od samog momenta kada se saznalo da je trudna, krila sve detalje iz privatnog života, pa čak ni ime deteta nije bilo poznato javnosti, prvi rođendan je očigledno povod da Jelena otkrije da se naslednica zove Una.

Rođendanska proslava upriličena je juče u beogradskom resotranu, koji je za tu priliku bio posebno dekorisan. Sve je bilo u roze tonovima, mnoštvo balona, buketi cveća na stolu, garnitura, čak i male stolice.

Tu su i plišani medvedi, kojima su se deca definitivno posebno obradovala. Na zidu sa dekoracijom pisalo je i ime  Jelenine ćerke, kojoj su ponosni roditelji dali ime Una.

- Una i njen veliki prvi rođus, i jedan nežan slatki kutak za nju i njene male goste -  piše u Instagram objavi ateljea koji se pobrinuo za dekoraciju.

Podsetimo, bivša teniserka ćerku je dobila sa svojim izabranikom, poznatim doktorom Brankom Baraćem. Branko je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Podsetimo, pisalo se i kako je za njihovo poznanstvo "kriv" Novak Đoković, pošto su se Jelena i Branko, kako se navodilo, navodno upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu, kada je Novak saznao da je pozitivan na koronu, pa je bivša teniserka, koja je bila sa njim u kontaktu, morala da se testira.

Video: Jedan od heroja iz Lisabona stigao u Beograd pre svih: Spektakularna proslava prvog rođendana sinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA