≫ 

Nataša otkrila da li poznaje koleginice koje se bave prostitucijom: Posle ove izjave će me razapeti na krst

- Ja sam za to da se prostitucija legalizuje, pa da i drazava ima koristi - rekla je Nataša

  • 10

Jedna od glavnih tema u Srbiji već nekoliko dana je elitna prostitucija, a kako su se u medijima pojavila imena pojedinih pevačica koje se dovode u vezu s najstarijim zanatom, pevačica Nataša Bekvalac prokomentarisala je ovu temu za Telegraf.rs.

Naime, kako je rekla, ona lično ne poznaje nijednu koleginicu koja se bavi najstarijim zanatom.

- Ne znam nijednu koleginicu koja se time bavi. Možda će me posle ove izjave razapeti na krst, ali niko tu nikog nije vodio u belo roblje i svako radi ono sto zeli - rekla je ona za Telegraf Jetset.

Ona je dodala da se potpuno zalaže za to da se prostitucija u našoj zemlji legalizuje, te navodi da bi i država imala koristi od toga.

- Ja sam za to da se prostitucija legalizuje, pa da i drazava ima koristi - rekla je Nataša.

Podsetimo, nakon što je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo zadržavanje menadžeru pevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes trener Nikolu Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije u medijima se pojavila informacija da je čaln uhapšene grupe i pevačica Dušica Grabovac koja je ove trvdenje demantovala.

Video: Nataša prvi put o aferi sa Rastom: Ne pada mi na pamet da budem zrtva, meni on jako prija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    7. april 2022 | 19:20

    Neznas zato sto se ti bavis

  • Aleksandar🏳️‍🌈

    7. april 2022 | 19:53

    Ja ne znam zasto su ljudi toliko opsednuti njima, njihovo telo njihova stvar aman!! Svako ima pravo da radis sta hoce, nikome zlo ne cine, nisu kriminalci ni dileri. Treba sto pre legalizovati, da se i one zastite, da se pdv sliva u kasu i da napokon postoji prevencija polnih bolesti u ovoj zemlji!! Gledajte vase zivote umesto sto gledate njihove!!!

  • kale

    7. april 2022 | 19:26

    Pa i ona zena radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA