≫ 

Glumac u rodnom selu izgradio velelepni zamak: Na vrhu kupole se nalazi njegova soba, tajni podrum...

Pored svega, u zamku će se nalaziti tajni vinsku podrum, a vrata od ulaza biće sačinjena od police sa knjigama

  • 0
Milan Bosiljčić zamak Foto-montaža: Printskrin: Exkliziv/TV Prva

Glumac Milan Bosiljčić, koji je u seriji "Igra sudbine" zapažen po ulozi Marinka, pored glume bavi se i profesionalnom proizvodnjom rakije u sopstvenoj destileriji.

Ekipi "Exkluziva" glumac je pokazao svoje velelepno porodično imanje u selu Gorjane nadomak Užica, ali i ogroman zamak koji je tamo sagradio.

- Jeste da deluje da je krater, ovde ćemo se kupati uskoro. Ovo je rupa koja je iskopana za bazen. To će biti jedno velelepno zdanje, imamo zamak i imaćemo bazen - ispričao je Milan koji je objasnio da će bazen biti dugačak nekoliko metara, a potom dodao da će se bazen grejati zimi, te da će u njemu moći da se kupa tokom cele godine.

- Mi uz pomoć energije koju koristimo za destilaciju povezujemo grejanje u zamku koji se zimi greje, a sada ćemo koristi tu energiju i za bazen. Odatle dolazi u bazen i zimi ćemo se kupati u bazenu, jer ćemo imati toplu vodu - izjavio je glumac iz popularne serije.

U želji da objasni kako su za izgradnju zamka koristili energiju dobijenu iz prirode stoga su u zdanju koje se prostire na nekoliko stotina kvadratnih metara sproveli podno grejanje.

- Dole je sve podno grejanje. Zidovi su urađeni, nemamo još gotovih soba. Imaćemo pet soba što se tiče zamka, svaka soba će imati svoje kupatilo. Na vrhu zamka će se nalaziti moja soba, jer sam zadužen za odbranu zamka od raznih uskoka - kroz smeh je ispričao Bosiljčić.

Pored svega, u zamku će se nalaziti tajni vinsku podrum, a vrata od ulaza biće sačinjena od police sa knjigama.

Inače, Milan je po profesiji bankar, čak je i radio u Ministarstvu finansija, ali je završio i glumu i gradi karijeru i na televiziji i u pozorištu. Ipak, ima i brojna druga interesovanja, trenirao je košarku i ronjenje, a posebno je oduševio dame smislom za uređenje enterijera.

Kako izgleda zamak koji je Milan izgradio u rodnom selu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Kuća iz serije Moj rođak sa sela nestvarnom lepotom zavela Vojina Ćetkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA