≫ 

Konstrakta na predevrovizijski događaj u Tel Avivu pozvala takmičare da zapevaju njen hit "In corpore sano"

Svako od predstavnika je izvlačio po jedno pitanje, pa tako i naša predstavnica

  • 0
Konstrakta Printskrin: Instagram/eurovisionserbia_official

Večeras se u Tel Avivu održao predevrovizijski događaj, a među predstavnicima 23 zemlje bila je i naša Ana Đurić Konstrakta.

Nakon predstavljanja svih takmičara koji su došli u Izrael, predstavnici 23 zemlje su izvlačili pitanja koja su se uglavnom odnosila na „Pesmu Evrovizije“, recimo kakvu poruku nosi pesma, s kim ste radili na kompoziciji, da li ste ranije bili u Izraelu, ali i kakva su im očekivanja od predstojećeg takmičenja.

Predstavnici Letonije su iskoristili priliku da čestitaju rođendan svom menadžeru pevajući rođendansku pesmu, a predstavnik Izraela je naveo da uživa u ostvarenju svog sna, pošto je pre šest meseci radio u supermarketu.

Predstavnica Crne Gore Vladana je poručila da je njen nastup na sceni u Torinu i dalje tajna. Domaćini su predstavnicu Srbije Anu Đurić Konstraktu pitali sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima - odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

U Tel Avivu će večeras biti održan događaj "Israel Calling" na kojem će ovogodišnji učesnici „Evrosonga“ sebe i svoje pesme predstaviti ljubiteljima festivala u Izraelu.

Video: Zejna: Konstraktu u početku nismo ozbiljno shvatali, na sarkastičan način je predstavila istinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA