≫ 

Konstrakta nastupila na HRT-u u udarnom terminu: Opet promenila nastup - evo šta je drugačije

Njena prva hit izvedba koja joj je i donela kartu za odlazak na "Evroviziju" jeste ona na RTS-u, gde je ostvarila ubedljivu pobedu

  • 2
Konstrakta Printskrin: Youtube/s

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" u Italiji, do sada je izvela tri različita performanska svoje hit pesme "In Corpore Sano", u tri različite države.

Da je oduševila ne samo publiku u našoj zemlji, već čitav region jasno je nakon njenog nedavnog gostovanja na HRT-u, gde je naravno izvela i svoju pobedničku numeru.

Naime, njena prva hit izvedba koja joj je i donela kartu za odlazak na "Evroviziju" jeste ona na RTS-u, gde je ostvarila ubedljivu pobedu. Nakon što je pobedila, mnogi su počeli da nagađaju kako će izgledati njen nastup za najprestižniji evropski festival.

Svoju koreografiju je potom izmenila u Tel Avivu, u Izraelu, na nastupu u okviru festivala "Israel Calling", kada se pojavila u crvenoj haljini, sama, i sa nekoliko peškira u ruci.

No, nakon toga je održala nastup na HRT-u, hrvatskom Javnom servisu, u emisiji "Zvijezde pjevaju" i oduševila naše komšije. Drugačiji stajling, šminka, rekviziti, uglovi snimanja, sve smo to mogli da vidimo u ovom nastupu.

Njena pratnja koja je ranije horski stajala oko nje sada sedi, a tu su i dodatni lavori.

Kako se "Evrovizija" održava za nekoliko nedelja, mnogi su pomislili da je ovo najpribližnije onome što ćemo videti u Torinu, a da li će to zaista biti slučaj saznaćemo uskoro.

Kako izgleda njen nastup, pogledajte u nastavku teksta:

Video: Pobednica takmičenja Pesme za Evrovizju 22 Konstrakta: Nisam očekivala ovakav ishod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA