"Ne zamaram publiku jagodama u ustima, kadom, penom, Dubaijem i stesanim kolenima"

- Ja nisam ispeglan, ja sam čovek koji jedino što pegla je muzika i voleo bih da tako ostane - rekao je Petar

  • 0
MAC, Arena, MUSIC AWARDS CEREMONY Foto: Nikola Tomić

Petar Grašo o svom privatnom životu nikada nije previše pričao, a u žižu javnosti dospeo je zbog svoje sadašnje supruge Hane Huljić.

Kako je iskreno istakao, svoju publiku ne želi da zamara detaljima iz privatnog života.

- Ja sam uvek želeo i ostaću kozistentan da moju publiku i ljude koji mene slušaju, moje prijatelje, kako ja volim zvati publiku, ne zamaram sa stvarima kojima ih zamara 90 odsto ljudi sa Instagrama, a to su slikanja, kada, pena, jagode u ustima, Dubai, Njujork, stesana kolena, podbradak, svi su slično ispeglani. Ja nisam ispeglan, ja sam čovek koji jedino što pegla je muzika i voleo bih da tako ostane - rekao je Petar Grašo u emisiji "Premijera".

Pevač se 19. februara oženio Hanom Huljić. Iako su se trudili da venčanje prođe bez medijske pompe, to im nije pošlo za rukom.

Grašo je ispričao kako je sve izgledalo tog dana.

- Sve se događalo tačno kako smo u životu zamišljali - mali krug ljudi, samo prijatelji... Jedino šta nismo zamišljao jeste 250 novinara i osam ekipa ispred crkve, da ćemo morati da dođemo kombijem, da će morati da nas štite. Imali smo romantičnu viziju za ruku, niz uličice doći do crkve. To je stvarno izgledalo kao paparaco skup - rekao je Grašo, pa dodao:

- Okupili smo najdraže ljude i napravili žurku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA