≫ 

Karleuša dominira u polugoloj haljini i izgleda kao "žena s druge planete"

Kako ispod iste nije nosila ništa, a komad je pratio liniju njenog savršenog tela, Jeleni su se ispod iste nazirale bradavice

  • 18
Jelena Karleuša Suđenje Foto: Nikola Anđić

Pop zvezda Jelena Karleuša definitivno pomera granice kada je moda u pitanju, što je dokazala još jednom krajnje neočinom haljinom u kojoj je pozirala i naravno "raspalila" maštu svojim pratiocima.

Karleuša je pozirala u krajnje izazovnoj haljini, koja je po slobodnoj proceni njene atributa mnogo više otkrivala, no što je pokrivala.

Naime, haljina je okrivala desnu polovinu Jeleninog tela, dok je s druge strane, odnosno s leve haljina iskreirana kao kupaći kostim.

Video: Haljina na lancima, tkanina jedva drži grudi: Moćan snimak pozadine dok Karleuša kida catwalk

Kako ispod iste nije nosila ništa, a komad je pratio liniju njenog savršenog tela, Jeleni su se ispod iste nazirale bradavice.

"Ah Karli…Iza sedam gora i mora živi jedna žena i to kakva žena", "Ma kakva bomba", "Karli mačka", "Jaoj ovo pršti", "Biće s druge planete", komentarisali su ispod objave.

Kako Jelena izgleda pogledajte u nastavku teksta:

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Video: Karleuša se spakovala u providnu čipku, pa u vrtoglavim štiklama zamešala zadnjicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA