≫ 

Otkrivamo! Anastasija će Gudelja upoznati sa Cecom za rođendan, ovo su detalji

- U maju se završava sezona i Nemanja će tek tada moći da dođe u Srbiju - rekao je izvor

  • 5
Anastasija Svetlana Ceca Ražnatović Nemanja Gudelj Foto-montaža: Telegraf.rs, MN Press Pixabay

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović mesec dana uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a folk zvezda Ceca Ražnatović, kako Telegraf.rs saznaje, upoznaće Nemanju u maju, za ćerkin rođendan.

Anastasija je trenutno u Španiji kod Nemanje, gde uživa i provodi vreme sa njim i njegovom porodicom, koju je već upoznala, a s druge strane, Ceca i Gudelj se još uvek nisu upoznali.

Nemanja će u Srbiju doći u maju, kada je i Anastasijin rođendan, a kako tvrdi naš izvor, tada će upoznati i folk zvezdu.

- Anastasija je trenutno kod Nemanje jer on ne može da dođe u Srbiju zbog obaveza u klubu i gustog rasporeda do kraja sezone. Za vikend igra bitnu utakmicu protov Reala, za koju se posebno sprema - rekao je izvor za Telegraf Jetset.

- U maju se završava sezona i Nemanja će tek tada moći da dođe u Srbiju. Kako je baš u periodu njegovog dolaska u prestonicu Anastasijin rođendan, u tom periodu ili baš na proslavi će upoznati Cecu - dodao je izvor.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja u vezi su mesec dana, a iako se poznaju duži vremenski period, "varnice" među njima sevnule su tek nedavno, kada je fudbaler boravio u Srbiji.

Ražnatovićeva je upoznala Nemanjinu porodicu, a na mrežama objavljivala je kadrove sa njegovom mamom Oliverom i sestrom Vanjom.

Video: Anastasija otputovala kod dečka u Španiju, pa se snimala tokom šetnje: Nema ni trunku šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    14. april 2022 | 21:48

    Realno u ovom sveopstem ludilu koga zanimaju ovakve vesti naslovi.Zet je po godinama dosta blizi tasti ali i njen tata je njenoj mami mogao biti tata po godinama

  • Coki

    14. april 2022 | 23:49

    Svaka devojka ostavlja zbog drugog dečka! Zapamtite...

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    14. april 2022 | 22:49

    gde je danas jk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA