≫ 

Stoja izazvala incident kako bi se pomirila sa sadašnjim mužem: Autom sam udarila u zid, originalna sam i luda

Dok se još zabavljala sa mužem Igorom Jovanovićem, oni su u jednom momentu raskinuli, a pevačica je dobro promislila koji će potez napraviti kako bi se što pre pomirili

  • 0
Stoja Novaković Foto: Nikola Tomić

Pevačica Stojanka Novaković Stoja priznala je da je jednom prilikom, kada je romansa sa sadašnjim suprugom bila na početku, uradila nešto veoma ekstremno.

Stoja je poznata po svojoj "hrabrosti", a koliko je jednom postupila smelo u odnosu sa suprugom, sada je ispričala javno.

Naime, dok se još zabavljala sa mužem Igorom Jovanovićem, oni su u jednom momentu raskinuli, a pevačica je dobro promislila koji će potez napraviti kako bi se što pre pomirili.

- Moj muž i ja smo se na početku veze zakačili, kao, završavamo priču. Ode on čovek, niti me je zvao da pita kako sam, ni šta sam, a ja tek položila za auto. Odem ja sa drugom na piće, vraćamo se, bila sam trezna, ja ne pijem, i razmišljam kako da napravim scenu da on bude džentlmen, a ja jadna u tom trenutku i da se nekako pomirimo - ispričala je Stoja pa otkrila šta je na svoju štetu uradila, samo da se pomiri sa partnerom.

- Novim autom sam tada udarila u zid, bam! Pozovem ga i kažem: 'Upomoć'! E onda je on došao. Ja sam dosta originalna i luda, ja kada nešto hoću, a neću da molim, ja ću uraditi nešto nenormalno da bi došlo do toga da se vidimo, a kada smo oči u oči, lako je to - ispričala je pevačica za Grand Online.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA