≫ 

Suzana bira, Sale plaća: Popović u renoviranje terase u Opatiji ulaže više od 30.000 evra

Saša nakon završetka snimanja muzičkog takmičenja planira da se sa porodicom preseli u Opatiju, gde će verovatno boraviti do početka jeseni

  • 9
Suzana Jovanović i Saša Popović Foto: ATA Images

Suzana Jovanović i Saša Popović odlučili su da se upute u Opatiju, kako bi unajmili majstore, koji će posvećeno renovirati njihov stan, a što će ih navodno koštati više od 30.000 evra.

Saša namerava da odmah po završetku sezone "Zvezdi Granda" spakuje kofere i otputuje u Opatiju, a ovoga puta pratiće ga i Suzana.

- Kada su kupili tu nekretninu sredili su je po svom ukusu i po svojim potrebama, ali sada je vreme za male promene i za malo osveženje. Odlučili su da prekreče unutra, ali da srede i spoljnu terasu koja izlazi na njihov privatni bazen. Suzana je krenula sa Sašom kako bi odabrala boje, a želi i da menja nešto kako bi na leto mogli da uživaju. Sve to ih neće koštati manje od 30.000 evra, jer hoće neki nameštaj da menjaju - rekao je izvor za "Star" i otkrio da je Saša Popović doneo odluku koja je pre svega iznenadila Aleksandru i Danijela.

Kako izvor navodi, Saša nakon završetka snimanja muzičkog takmičenja planira da se sa porodicom preseli u Opatiju, gde će verovatno boraviti do početka jeseni.

- Saša planira da čim se završi sezona spakuje kofere i da se preseli u Opatiju, gde ima usidren i svoj brod. Plan mu je da ostanu nekoliko meseci kako bi plovili, ali i kako bi im dolazili prijatelji koji su se već najavili. Želi da se naodmara daleko od gužve koja ga okružuje u Beogradu.

Kako izgleda deo Sašinog stana, tačnije terase u Opatiji pogledajte u galeriji:

Video: Saša Popović nam je otkrio ko mu je najviše nedostajao od mentora tokom pauze snimanja Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Make

    15. april 2022 | 23:56

    Moze u ludoj Srbiji sve , porez ne placaju a sund prave vec 50 godina. Sta CE nam filharmonija kad imamo Grand

  • A

    15. april 2022 | 23:41

    vi samo glasajte ko ide dalje i uzivajte uz tv🤣

  • Boban Batka

    15. april 2022 | 22:22

    Odakle mu viza za EU da bude.vise.od 3 meseca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA