≫ 

Ćerka Bogoljuba Karića proslavila rođendan: Roditelji joj uputili dirljivu čestitku

- Neda je naš ponos i to sa razlogom. Ona je obrazovana mlada i vredna poslovna žena, ali pre svega dobra i požrtvovana majka, voljena supruga i divna sestra - piše u objavi

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: BK

Ćerka biznismena Bogoljuba Karića i njegove supruge Milanke Karić, Neda, proslavila je rođendan, a Bogoljub se tim povoodm oglasio na svom Fejsbuk profilu.

Bogoljub i njegova supruga naslednici su čestitali rođendan, a njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Dragi moji, danas vernici Srpske pravoslavne crkve slave Lazarevu subotu ili Vrbicu, praznik posvećen vaskrsenju pravednog Lazara iz koga je Isus Hristos, prema predanju, vaskrsao iz mrtvih.

Na Lazarevu subotu beru se mlade vrbove grane koje se osveštavaju u crkvi i dele narodu. Zato se ovaj praznik zove i Vrbica i obično deca nose, kad idu u crkvu pletene venčiće na glavi.

- Upravo na današnji dan je rodjena naša najstarija ćerka Neda, prva radost i neopisiva sreća za nas roditelje. Jedno divno, blago i odgovorno dete, koja je uzor bratu i sestrama, ali i svojoj deci danas. Neda i njen suprug Dejan žive u skladnom braku, punom ljubavi i poštovanja, iz koga su dobili dva sina.

- Luka i Lazar su deca za primer jer iza toga stoji veliki trud svih nas u njihovom vaspitanju.

Najveća sreća je kada se okupljamo ovakvim povodima, a naša Neda je naš ponos i to sa razlogom. Ona je obrazovana mlada i vredna poslovna žena, ali pre svega dobra i požrtvovana majka, voljena supruga i divna sestra.

- Draga naša Nedo, želimo ti dobro zdravlje, porodičnu sreću i zadovoljstvo,sve poslovne puteve otvorene, sve želje da ti budu dostižne i ostvarive. Na mnogaja ljeta. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA